Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Phytokeratine, obnovitveni šampon

Phytokératine šampon vsebuje PHYTO-jev rastlinski kompleks s keratinom, ki globinsko obnavlja ter poživi oslabljene in poškodovane lase, brez obtežitve.
Več...
Pakiranje 200 ml
13,32€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: šampon
Mesto uporabe: lasje, lasišče
Simptom: poškodovani lasje, suhi lasje
Zdravje: umivanje

Phytokératine šampon vsebuje PHYTO-jev rastlinski kompleks s keratinom, ki globinsko obnavlja ter poživi oslabljene in poškodovane lase, brez obtežitve.  

Pozitivni učinki in rezultati:
Phytokératine šampon s hialuronsko kislino lase navlaži in pomaga zadržati vlago pri poškodovanih in oslabljenih laseh. Popravlja pretekle poškodbe na laseh, ki so nastale zaradi toplotne obdelave in ostalih zunanjih dejavnikov. Šampon je prijetno odišavljen, kremne teksture in obogaten z rastlinskim keratinom, ki globinsko preoblikuje in okrepi strukturo lasu. Tudi najbolj poškodovani in krhki lasje bodo preoblikovani. Lasje so po uporabi ponovno mehki, voljni in sijoči.

Aktivne sestavine: 
Hialuronska kislina, riževi ceramidi in izvleček granatnega jabolka. 

Uporaba:
Nanesite majhno količino šampona na mokre lase. S krožnimi gibi masirajte lasišče, šampon pustite na lasišču, da deluje 2 do 3 minute. Temeljito sperite. Priporočamo uporabo 1-2 tedensko, dokler lasje niso popolnoma obnovljeni.

Sestavine (INCI):
VIOLA TRICOLOR EXTRACT AQUA/WATER/EAU SODIUM LAUROYL SARCOSINATE COCAMIDOPROPYL BETAINE DISODIUM COCOAMPHODIACETATE GLYCERIN PEG-15 COCOPOLYAMINE SODIUM CHLORIDE ACRYLATES COPOLYMER GLYCOL DISTEARATE POLYQUATERNIUM-22 CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE HYDROLYZED CORN PROTEIN HYDROLYZED SOY PROTEIN HYDROLYZED WHEAT PROTEIN LAURETH-4 POLYQUATERNIUM-10 CITRIC ACID SODIUM BENZOATE PARFUM/FRAGRANCE COCO-GLUCOSIDE GLYCERYL OLEATE PANTHENOL PUNICA GRANATUM SEED EXTRACT POTASSIUM SORBATE GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE LAURYL PYRROLIDONE SODIUM SALICYLATE STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER HYDROLYZED HYALURONIC ACID HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HONEY SILICA DIMETHYL SILYLATE ATELOCOLLAGEN TOCOPHEROL HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE CHITOSAN SPHINGOLIPIDS CYCLODEXTRIN DEXTRIN PHENOXYETHANOL BUTYLENE GLYCOL PENTYLENE GLYCOL BENZOIC ACID.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Na začetku poletnih dni vam Lekarnar.com in Avene nudita 20% popust na celotno linijo Avene Sun. Naj bo vaša koža zaščitena pred soncem. Oranžna linija izdelkov za zaščito pred soncem nudi neposredno in posredno zaščito pred sončnimi žarki. Neposredno zaščito zagotavlja MPI-SORB* (patentirana ...