Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Phytolaque z izvlečkom svile, sprej

Rastlinski sprej za lase z izvlečkom svile.
Več...
Pakiranje 100 ml
14,43€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: sprej
Mesto uporabe: lasje
Simptom: mastni lasje, suhi lasje, poškodovani lasje
Zdravje: zaščita

Sprej z naravnimi izvlečki je primeren za oblikovanje vseh tipov las. Nežni sprej lase učvrsti in jih dopolnjuje z izjemnim sijajem. Sprej lase ne obteži in omogoča dolgo obstojnost pričeske. Zaradi naravnih izvlečkov lasje po uporabi niso lepljivi oz. trdi. Formula neguje in ščiti lasno vlakno.

Sprej je primeren za oblikovanje pričesk in velikost je ravno pravšnja za v torbico.

  • Zelo lahkotno krtačenje, se ne zatika.
  • Lase učvrsti vendar jih ne zlepi.
  • Zaščiti in popravi lasno vlakno.
  • Lasje so mehki in sijoči kot svila

Pozitivni učinki in rezultati:
Ta lahkotni sprej omogoča naravno čvrstost las in lase polepša, ter jih ne zlepi, še vedno jih z lahkoto skrtačite. Dodane aminokisline iz svile dodajo popolno mehkobo lasem, jih obnovi in zaščiti lasno vlakno. Lasje so po uporabi v trenutku bolj mehki, svilnati in sijoči. Izvleček alkohola rdeče pese preprečuje izsuševanje las. Idealen je tudi za oslabljene lase.

Aktivne sestavine:
Aminokisline is svile: neguje in ščitijo lase

Uporaba:
Sprej nanesite na že oblikovane lase z razdalje 15cm do 20cm.

Sestavine (INCI):
ALCOHOL DENAT. BUTYL ESTER OF PVM/MA COPOLYMER ETHYL ESTER OF PVM/MA COPOLYMER N-BUTYL ALCOHOL AMINOMETHYL PROPANOL PARFUM/FRAGRANCE OLEYL ALCOHOL SHELLAC CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL ETHYL ESTER OF HYDROLYZED SILK AQUA/WATER/EAU TOCOPHEROL BENZYL SALICYLATE, LINALOOL.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Na začetku poletnih dni vam Lekarnar.com in Avene nudita 20% popust na celotno linijo Avene Sun. Naj bo vaša koža zaščitena pred soncem. Oranžna linija izdelkov za zaščito pred soncem nudi neposredno in posredno zaščito pred sončnimi žarki. Neposredno zaščito zagotavlja MPI-SORB* (patentirana ...