PIC dezinfekcijsko sredstvo - 250 ml

PIC dezinfekcijsko sredstvo je v obliki vodne raztopine in je namenjeno za dezinfekcijo v zdravstvu in za domačo uporabo.
Več...
Pakiranje 250 ml
4,12€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tekočina
Mesto uporabe: roke
Vsebnost: razkužilo
Zdravje: potovanje, dezinfekcija

Medicinski pripomoček - Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

PIC dezinfekcijsko sredstvo je v obliki vodne raztopine in je namenjeno za dezinfekcijo v  zdravstvu in za domačo uporabo. Namenjeno je za pripravo kože pred injekcijami.

Uporaba:
Priprava kože pred injiciranjem: kožo obrišite z dezinfekcijskim sredstvom prepojeno sterilno gazo. Pred vbodom počakajte nekaj sekund, da se koža posuši. Ne uporabljajte na poškodovani koži ali sluznici.

Vsebuje:
2-fenoksietanol, CAS: 122-99-6; 1,0 g/100 g in Didecil dimetil amonijev klorid, CAS: 7173-51-5; 0,5 g/ 100 g proizvoda. Citral 0,1 gq/100 g tekočine.

Opozorila:
Vsebuje citral (0,1 gq/100 g tekočine). Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Hraniti izven dosega otrok. V primeru dvoma ali trajajočih težav poiskati zdravniško pomoč. Rok uporabe: 3 leta od datuma odtisnjenega na embalaži.

Samo za zunanjo uporabo.

Navodila za odstranjevanje: Embalažo sprati z vodo in jo odlagati skupaj z gospodinjskimi odpadki. Uporabnik mora oddati ostanke neporabljenega sredstva ali sredstva, ki mu je potekel rok uporabnosti, pooblaščenemu zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov.

Ob nakupu katerega koli izdelka La Roche-Posay prejmete darilo: LRP Hyalu B5 (10 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu katerega koli izdelka La Roche-Posay prejmete darilo: LRP Hyalu B5 (10 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu katerega koli izdelka La Roche-Posay prejmete darilo: LRP Hyalu B5 (10 ml) + Brezplačno dostavo. Akcija traja od 3.12.2019 do razdelitve zalog daril.  Brezplačno dostavo vam bo Lekarnar.com upošteval v koraku 3. v košarici (Izbira plačila): Akcija traja od 3.12.2019 do razdelitve ...