Pikogal Galex, krema (50 ml)

Medicinski pripomoček za težave ob pikih žuželk.
Več...
Pakiranje 50 ml
14,91€

Pikogal Galex krema - Medicinski pripomoček

Kaj je Pikogal krema in za kaj se uporablja?
Pikogal krema je medicinski pripomoček, namenjen zdravljenju blagih kožnih sprememb, povzročenih z ugrizi žuželk, pri katerih uporaba lokalnih kortikosteroidov ni indicirana. Krema se lahko uporablja samostojno, ali v kombinaciji z lokalnimi kortikosteroidi med epizodami vnetnih procesov.

S tankim nanosom kreme na mesto pika žuželk, preprečimo razvoj posledic ugrizov žuželk, kot so srbenje, draženje, otekanje in pojav izpuščajev.

V primeru alergij na pike žuželk se o uporabi kreme posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom.

Kaj morate vedeti, preden pričnete uporabljati Pikogal kremo?
Ta izdelek ne vsebuje kortikosteroidov. Če Pikogal kremo kombinirate z drugimi vrstami zdravljenja, se pred pričetkom posvetujte z zdravnikom ali dermatologom, da bi se tako izognili možnim neželenim učinkom zaradi takšnih vrst zdravljenja.

Kako uporabljati Pikogal kremo?
Na obolele predele kože nanesite kremo dva do trikrat dnevno. Tretma ponavljajte 4 tedne oziroma do popolnega okrevanja.

Opozorila
Samo za zunanjo uporabo! Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi temeljito sperite z mlačno vodo. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Pred uporabo medicinskega pripomočka Pikogal krema natančno preberite to navodilo, saj vsebuje za vas pomembne podatke.

 • Navodilo shranite. Morda ga boste želeli ponovno prebrati
 • Če imate dodatna vprašanja, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom
 • Če opazite kateri koli neželeni učinek, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom

Kako shranjevati Pikogal kremo?
Shranjujte pri temperaturi pod 25 °C. Ne zamrzujte. Ne shranjujte kreme na vročini ali direktnem soncu.

Sestavine:
Prečiščena voda, Caprylic / Capric Triglyceride, Amygdale oleum, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol (and) Sodium Cetearyl Sulfate, Glyceryl Stearate, Dimethyl Sulfone, Sorbitan Caprylate, Glycerin, Propanediol, Benzoic Acid, Rosmarinus Officinalis Extract, Parfum, Solanum nigrum (black nightshade) extract, Ruscus aculeatus (butcher’s broom) 10% ruscoside extract


Proizvajalec: GALEX, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.o.o., Murska Sobota, Tišinska ulica 29g.
Distributer: GALEX, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.o.o., Murska Sobota, Tišinska ulica 29g.

Blank slika

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Že več kot šest desetletij piše Mustela čudovito zgodbo o negi in zaščiti kože mamic in dojenčkov po vsem svetu. Nežno dišeči Mustelini izdelki nudijo zadovoljstvo in užitek, spremenijo enostavno nego otroka v trenutke blagostanja, zbudijo čute in ugodje. Mama in otrok sta deležna edinstvenega ...