izbor

Pikogal Galex, krema (50 ml)

Pikogal krema je medicinski pripomoček za težave ob pikih žuželk. Primeren je za lajšanje simptomov vnetij in oteklin, ki se pojavijo ob piku komarjev, os, čebel, klopov in ostalih žuželk. Pomaga negovati srbečo in dražečo kožo, ki se lahko pojavi ob piku žuželk.
Več...
Pakiranje 50 ml
14,91€

Pikogal krema slovenskega proizvajalca Galex

Kaj je Pikogal krema in za kaj se uporablja?
Pikogal krema je medicinski pripomoček, namenjen zdravljenju blagih kožnih sprememb, povzročenih z ugrizi žuželk, pri katerih uporaba lokalnih kortikosteroidov ni indicirana.

Krema se lahko uporablja samostojno, ali v kombinaciji z lokalnimi kortikosteroidi med epizodami vnetnih procesov.

S tankim nanosom Pikogal kreme na mesto pika žuželk, preprečimo razvoj posledic ugrizov žuželk, kot so srbenje, draženje, otekanje in pojav izpuščajev.

V primeru alergij na pike žuželk se o uporabi kreme posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom.

Kako uporabljati Pikogal kremo?

Na obolele predele kože nanesite Pikogal kremo dva do trikrat dnevno.

Tretma ponavljajte 4 tedne oziroma do popolnega okrevanja.

Kaj morate vedeti, preden pričnete uporabljati Pikogal kremo?
Ta izdelek ne vsebuje kortikosteroidov. Če Pikogal kremo kombinirate z drugimi vrstami zdravljenja, se pred pričetkom posvetujte z zdravnikom ali dermatologom, da bi se tako izognili možnim neželenim učinkom zaradi takšnih vrst zdravljenja.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi temeljito sperite z mlačno vodo. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Pred uporabo medicinskega pripomočka Pikogal krema natančno preberite to navodilo, saj vsebuje za vas pomembne podatke.

  • Navodilo shranite. Morda ga boste želeli ponovno prebrati
  • Če imate dodatna vprašanja, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom
  • Če opazite kateri koli neželeni učinek, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom

Kako shranjevati Pikogal kremo?
Shranjujte pri temperaturi pod 25 °C. Ne zamrzujte. Ne shranjujte kreme na vročini ali direktnem soncu.

Sestavine:
Prečiščena voda, Caprylic / Capric Triglyceride, Amygdale oleum, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol (and) Sodium Cetearyl Sulfate, Glyceryl Stearate, Dimethyl Sulfone, Sorbitan Caprylate, Glycerin, Propanediol, Benzoic Acid, Rosmarinus Officinalis Extract, Parfum, Solanum nigrum (black nightshade) extract, Ruscus aculeatus (butcher’s broom) 10% ruscoside extract


Proizvajalec: GALEX, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.o.o., Murska Sobota, Tišinska ulica 29g.
Distributer: GALEX, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.o.o., Murska Sobota, Tišinska ulica 29g.

Posebna ponudba: Lactoseven Kids (50 tablet ) + Darilo: 20 tablet.

Posebna ponudba: Lactoseven Kids (50 tablet ) + Darilo: 20 tablet.

Lacto Seven Kids vsebuje edinstveno kombinacijo sedmih mlečnokislinskih bakterij in vitamin D3. Bakterije so v tabletah zaščitene s posebno Bio-Support tehnologijo. Tabletam je dodan vitamin D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema. Potreben je tudi za ohranitev zdravih kosti in zob ter za ...