Pranarom Allergoforce, pršilo za nos iz eteričnih olj (15 ml)

Allergoforce naravno pršilo za nos iz eteričnih olj se uporablja za terapijo zamašenega nosu pri alergijskem rinitisu in rinofaringitisu (vnetju zgornjega dela žrela). Ne vsebuje mentola in mete.
Več...
Pakiranje 15 ml
16,00€

Pršilo za nos Allergoforce je hipertonična raztopina s 100 % čistimi in naravnimi eteričnimi olji. Eterična olja vratiča, nemške in rimske kamilice ter črnega popra so znana po svojih prečiščevalnih, osvežujočih in pomirjujočih učinkih.

Indikacije:
Ta izdelek se uporablja za simptomatsko terapijo zamašenega nosa, na primer pri alergijskem rinitisu in rinofaringitisu (vnetju zg. dela žrela). Odstranjuje odvečno sluz, ki je vir bakterijskih okužb, ter tako odmaši in čisti nos, hkrati pa preprečuje izsuševanje sluznice. Zaradi vsebnosti eteričnih olj daje občutek svežine.

Ta izdelek je medicinski pripomoček. Za dodatne informacije in nasvete se posvetujte s farmacevtom. Če simptomi ne izginejo po 10 dneh, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Pršilo za nos Allergoforce ne povzroča zasvojenosti.

Medicinski pripomoček lahko uporabljajo nosečnice in doječe matere.

Pršilo za nos Allergoforce nima vpliva na sposobnost vožnje in upravljanje s stroji.

Uporaba:

  • Pred uporabo vsebnik pretresite.
  • Odstranite zaščitni pokrovček.
  • Ko se pršilnik sproži (ob prvi uporabi), ga vstavite v nosnico in pritisnite. Med iztisom iz pršilnika vdihnite skozi nos.
  • Po vsaki uporabi izperite pršilnik pod vročo vodo in pustite, da se posuši, nato pa ga pokrijte s pokrovčkom. 

Način uporabe: Pršenje v nos
Odrasli, mladostniki (> 12 let), nosečnice in doječe matere: Po izpihanju nosa zdravilo razpršite od 1- krat do 4 krat v vsako nosnico. Pršilo uporabite 1-krat do 5-krat na dan.

Otroci od 6. do 12. leta: Po izpihanju nosa zdravilo razpršite od 1- krat do 2-krat v vsako nosnico. Pršilo uporabite 1-krat do 5-krat na dan.

Otroci od 3. do 6. leta: Po izpihanju nosa zdravilo razpršite 1- krat v vsako nosnico. Pršilo uporabite 1-krat do 5-krat na dan.

Če simptomi ne izginejo po 10 dneh, se posvetujte s svojim zdravnikom.
Če ste uporabili večji odmerek pršila za nos, obvestite svojega zdravnika ali farmacevta.

Sestavine:
Voda, natrijev klorid, alkohol, ekstrat listov trpotca (Plantago lanceolata), Poligliceril-10 kaprilat/kaprat, natrijev benzoat, kasntan gumi, kalijev sorbat, ojle Cedrelopsis grevei, olje Piper nigrum (črni poper), olje Abies balsamea (balzamovec), olje Tanacetum annuum (vratič), olje Anthemis nobilis (rimska kamilica), olje Chamomilla recutita (nemška kamilica), olje Ledum groenlandicum (sleč), citronska kislina.

Opozorila:
Pršilo porabite v 30 dneh od odprtja. • Pršila ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 3 let, razen če vam tako svetuje vaš farmacevt ali zdravnik. • Izdelek ne vsebuje mete ali mentola. • Izdelka ne uporabljajte, če ste alergični na (preobčutljivi za) katerokoli sestavino (glej sestavo) • Pršila ne smete uporabljati pri otrocih, ki so imeli vročinske krče. Pri občutljivosti se v nosu ob uporabi pršila lahko pojavi rahlo ščemenje. Če opazite kakršen koli neželeni učinek, o njem obvestite svojega zdravnika ali farmacevta.

Shranjujte pri temperaturi od 15° C do 35° C v originalni ovojnini. Rok uporabe: Pršila za nos Allergoforce ne uporabljajte po izteku roka uporabe, ki je natisnjen na embalaži v obliki mesec / leto.
Pršilo za nos Allergoforce je po prvem odprtju uporabno še 30 dni.

 

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

V podjetju NOW FOODS verjamejo, da so naravni izdelki prijaznejši in varnejši kot sintetični. Osnovno vodilo podjetja je ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Vztrajanje podjetja pri naravnih izdelkih je eden od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstopa ...