Pre Cut kineziološki trakovi SpiderTech za hrbet

Strokovna dinamična terapevtska podpora za mišice, ki podpirajo spodnji del hrbta. Nudi hitro in učinkovito lajšanje bolečine ter preprečuje poškodbe.
Več...
Pakiranje 6 trakov
31,93€

Možnosti

Izberite barvo:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: trak
Mesto uporabe: mišice, hrbet, koža, živčevje
Oznaka: bolečina, poškodba
Zdravje: starost, zaščita, šport

Medicinski pripomoček

Narezane (pre-cut) kineziološke trakove SpiderTech uporabljajo zdravstveni delavci, olimpijski zmagovalci, vrhunski športniki in amaterji.  Narezan (pre-cut) kineziološki trak SpiderTech za hrbet je enostaven za uporabo, vodoodporen in uporaben do 5 dni. Uporabite ga za ciljno lajšanje bolečine v spodnjem delu hrbta.

Uporaba narezanega (pre-cut) kineziološkega traku SpiderTech za hrbet lahko pomaga pri izboljšanju učinkovitosti na treningu ali tekmi, pooperativni rehabilitaciji, nategnjenih mišicah, mišičnih krčih. Računate lahko na zmanjšan občutek bolečine, izboljšano stabilnost, ki ne ovira gibanja, preprečevanje poškodb in zagotavljanje zaščite med zdravljenjem

 

SpiderTech je vodilni proizvajalec narezanih (pre-cut) terapevtskih trakov, ki omogočajo hitro in enostavno uporabo. Kineziološki trakovi SpiderTech so izdelani iz 100% bombaža in ne vsebujejo lateksa. Lepljiva prevleka je naravna, nedražljiva in zagotavlja obstoj traku na koži do 5 dni. Zaradi valovitega nanosa lepila SpiderTech kineziološki trakovi lažje dihajo in s tem zmanjšajo draženje kože, ki ga povzroča znoj ali vlaga.

Kineziološki trakovi SpiderTech posnemajo debelost in elastičnost kože tako, da med uporabo ne ovirajo naravnega gibanja. Omogočijo vam, da se k aktivnostim, ki jih počnete najraje, vrnete hitreje.

Ob materinskem dnevu vam Eucerin podarja 20% popusta na vse izdelke.

Ob materinskem dnevu vam Eucerin podarja 20% popusta na vse izdelke.

Ob materinskem dnevu vam Eucerin podarja 20% popusta na vse izdelke. Akcija traja od 22.3. do 29.3.2019*. *Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcije in popusti se ne seštevajo. Akcija ne velja ...