Pre Cut kineziološki trakovi SpiderTech za koleno

Strokovna dinamična terapevtska podpora za mišice okrog kolenskega sklepa namenjena spodbujanju in obnovi funkcionalne stabilnosti prek nevrosenzornih mehanizmov.
Več...
Pakiranje 6 trakov
31,93€

Možnosti

Izberite barvo:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: trak
Mesto uporabe: mišice, sklepi, živčevje, koža, noge
Oznaka: bolečina, poškodba
Zdravje: starost, šport, zaščita

Medicinski pripomoček

Narezane (pre-cut) kineziološke trakove SpiderTech uporabljajo zdravstveni delavci, olimpijski zmagovalci, vrhunski športniki in amaterji.  Narezan (pre-cut) kineziološki trak SpiderTech za koleno je enostaven za uporabo, vodoodporen in uporaben do 5 dni. Uporabite ga za ciljno lajšanje bolečine v kolenu.

Uporaba narezanega (pre-cut) kineziološkega traku SpiderTech za koleno lahko pomaga pri izboljšanju učinkovitosti na treningu ali tekmi, pooperativni rehabilitaciji, nategnjenih ali pretrganih ligamentih, poškodbi pogačice, tekaškem kolenu. Računate lahko na zmanjšan občutek bolečine, izboljšano stabilnost, ki ne ovira gibanja, preprečevanje poškodb, zagotavljanje zaščite med zdravljenjem.

SpiderTech je vodilni proizvajalec narezanih (pre-cut) terapevtskih trakov, ki omogočajo hitro in enostavno uporabo. Kineziološki trakovi SpiderTech so izdelani iz 100% bombaža in ne vsebujejo lateksa. Lepljiva prevleka je naravna, nedražljiva in zagotavlja obstoj traku na koži do 5 dni. Zaradi valovitega nanosa lepila SpiderTech kineziološki trakovi lažje dihajo in s tem zmanjšajo draženje kože, ki ga povzroča znoj ali vlaga.

Kineziološki trakovi SpiderTech posnemajo debelost in elastičnost kože tako, da med uporabo ne ovirajo naravnega gibanja. Omogočijo vam, da se k aktivnostim, ki jih počnete najraje, vrnete hitreje.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster vam je na voljo 20% ugodneje.

Vitamin C je močan antioksidant, ki nevtralizira proste radikale in okrepi koži lastne obrambne mehanizme. Poleg tega je nujno potreben za tvorbo kolagena v kožnih celicah, s čimer pomaga podpirati strukturo kože in upočasniti pojav znakov staranja. Inovativna embalaža zagotavlja, da se čisti ...