Pregny Onestep, testni trak za zgodnje ugotavljanje nosečnosti (1x)

Pregny Onestep hCG testi za nosečnost so enostavna, hitra in zanesljiva metoda za zgodnje odkrivanje nosečnosti.
Več...
Pakiranje 1 test
2,99€
Lastnosti
Oblika: test, medicinski pripomoček
Zdravje: diagnostika, nosečnost, ženske

Test za ugotavljanje nosečnosti na podlagi ugotavljanja prisotnosti humanega horionskega gonadotropina (hCG) v urinu je hiter in preprost imunokromatografski test in vitro za prepoznavanje hormona hCG v urinu kot pripomoček za zgodnje ugotavljanje nosečnosti. Pripomoček je zasnovan za profesionalno kot tudi za domačo uporabo.

Test daje vizualen in kakovosten rezultat. Za postavitev diagnoze in za nadaljnji potek je treba pridobiti strokovno mnenje zdravnika.

*Občutljivost: 20 mIU/ml

Zelo pozitivni vzorci bodo pokazali pozitiven rezultat v 1 minuti. Potrdite negativne rezultate po 10–20 minutah. Ne interpretirajte rezultatov po 30 minutah.

EC/REP: Wellkang Ltd; Suite , 29 Harley Street, London, W1G 9QR, Velika Britanija
Država porekla: Kanada
Proizvajalec: Artron Laboratories Inc., 3938 North Fraser Way, Burnaby, BC.
Dobavitelj: Salvus Med d.o.o.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu kateregakoli izdelka Avene prejmete darilo:  Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml)*.

Ob nakupu kateregakoli izdelka Avene prejmete darilo: Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml)*.

Ob nakupu kateregakoli izdelka Avene prejmete darilo:  Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml)*. *Rok uporabe darila 03/2020. Akcija traja od 24.2.2020 do razdelitve zalog daril. Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml) Avène YsthéAL ...