Propolair Propolis A1, razpršilnik

Propolis razpršilnik A1 po prostoru optimalno razprši ekološki propolis. Zaradi svoje majhnosti in lepega dizajna je primeren za vse prostore.
Več...
Pakiranje 1 razpršilnik + 1 kapsula Kontak
Poštnina Brezplačna poštnina
91,35€
Lastnosti
Oblika: pripomoček

Propolair propolis razpršilnik A1 za najboljše rezultate in čist zrak v prostoru, priporočamo uporabo razpršilnika 24 ur na dan/sedem dni v tednu.

Naprava je kompatibilna izključno s kapsulami KONTAK. Propolis razpršilnik A1 doseže prostor do 30 kvadratnih metrov.

Kapsula je za enkratno uporabo in traja približno 122 ur. Pri uporabi približno 8ur na dan, kapsula zadostuje za 15 DNI. Dokler ni kapsula prazna, je ne menjajte.

Uporaba:
Model A1 Postavite razpršilnik na ravno in stabilno površino. Dvignite pokrovček z odprtinami na vrhu aparata in vstavite kapsulo obrnjeno z odprtino navzgor. Vtičnik napajalnika vstavite v režo na zadnji strani razpršilnika. Vključite ga v elektriko  in pritisnite gumb »POWER«.

Prižigana led lučka s številko 1 in zvok nam pove, da je razpršilnik v stanju delovanja in da se je segrevanje kapsule pričelo. Neprekinjeno utripanje vseh lučk skupaj s piskom vsakih 10 sekund pomeni, da se je kapsula izpraznila.

Za izklop naprave pristisnite gumb POWER.

Nikoli ne menjajte kapsule pred koncem cikla. Po porabi kapsule je potrebna ponastavitev operacijskega sistema.

Navodila za ponastavitev:

 • Vklopite razpršilnik
 • Držite POWER gumb za 15 sekund, najprej boste slišalineprekinjen, nato pa izmenični pisk.
 • Odstranite prst iz gumba in dvignite pokrovček z odprtinami na napravi in zamenjajte kapsulo. Kapsula mora biti obrnjena z odprtino navzgor.

Ko je cikel zaključen, boste opazili, da je znotraj kapsule le še majhen osiromašen ostanek propolisa, ki nima več učinkovin propolisa. 

Naprava ni gospodinjski odpadek. Potrebno odstraniti v skladu z lokalnimi predpisi. To lahko storite tako, da jo odnesete na deponijo za odslužene električne naprave. Uporabnik je odgovoren za odstanitev naprave na okolju prijazen način.

Nalepko, ki je na dnu naprave ne smete odlepiti.

Opozorila:
Naprava je primerna izključno za domačo uporabo in ni primerna za komercialno uporabo.

Ne dovolite otrokom, da se igrajo s folijo od embalaže. Obstaja nevarnost zadušitve.

Naprave ne  uporabljajte na prostem in jo hranite ločeno od virov toplote, neposredne sončne svetlobe,  vlage (nikoli je ne potopite v tekočino) in ostrih predmetov.

Naprave ne uporabljajte z mokrimi rokami. V primeru, da je naprava mokra ali vlažna jo takoj izključite.

Med čiščenjem napravo izklopite tako, da potegnete vtikač iz električne vtičnice. Naprave nikoli ne izključite tako, da povlečete za kabel.

Vključene naprave nikoli ne puščajte brez nadzora.

Naprava in omrežni kabel redno preverjajte glede morebitnih poškodb. Če opazite poškodbe, naprave ne uporabljajte.

Uporabljajte samo originalne rezervne dele. Za varnost vaših otrok vso embalažo (plastične vrečke, škatle, itd) zavrzite. Naprava ne uporabljajte, če je padla na tla ali je poškodovana oziroma je padla v vodo ter je nikoli ne poskušajte popravljati sami.

Ko naprave ne uporabljate jo vedno izklopite tako, da kabel izklopite iz vtičnice. Napravo hranite izven dosega otrok, ko je priklopljen ali se ohlaja. Otroci se naj ne igrajo z napravo.

Naprave ne popravljate sami. Če je poškodovana se obrnite na pooblašenega distributerja ali servis. Napravo očistite z vlažno krpo, vendar mora biti izklopljena iz elektrike.

Opozorilo:
Nevarnost opeklin! Ne dotikajte se vročih delov. Če želite zamenjati kapsulo, počakajte, da se naprava ohladi. V odprtine na napravi ne vstavljajte ničesar.

Če so v prostoru otroci maljši od 3 let, ionizator izključite.

Ostale informacije:
Patentiran sistem. Razpršilnik je v skladu varnostnimi standardi, ki jih predpisuje Evropska unija. Pakiranje vsebuje 1 x BIO propolis kapsulo KONTAK.

Garancija je 24 mesecev od dneva nakupa in se lahko uveljavi z računom.

Dobavitelj: Bufo d.o.o., Aškerčeva ulica 14, Celje, 3000 Celje
Proizvajalec:  Kontak S.A.S. via 2 Giugno, 48 - 23807 Merate (LC), Italija.

Druge oblike

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy Normaderm - ob nakupu paketa za nego mastne kože nagnjene k aknam prejmete darilo + Brezplačno dostavo.

Vichy Normaderm - ob nakupu paketa za nego mastne kože nagnjene k aknam prejmete darilo + Brezplačno dostavo.

Da bi zagotovili ustrezno nego za mastno in k aknam nagnjeno kožo v odrasli dobi, so Laboratoriji Vichy predstavili rutino Normaderm Phytosolution. Rutina Normaderm Phytosolution, ki je oblikovana na osnovi dermokozmetičnih sestavin naravnega izvora, v samo dveh korakih usmerjeno deluje na kožo, ...