Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Prosure vanilija

Za dietetsko uravnavanje onkoloških bolnikov s kaheksijo.
Več...
Pakiranje 240 ml
4,69€

Živilo za posebne zdravstvene namene.

1,27 kcal/ml

Za dietetsko uravnavanje onkoloških bolnikov s kaheksijo. 

Prosure je visokokalorično dietetično živilo za posebne zdravstvene namene z visoko vsebnostjo beljakovin, vsebuje 1,1 g EPA (eikozapentenojska kislina (omega-3 maščobna kislina pridobljena iz ribjega olja) na pakiranje. Prilagojena sestava za bolnike s kaheksijo: več fosforja, magnezija, cinka, vitamina E in C ter folne kisline.

Priporočeno odmerjanje:
Priporočen odmerek je 2 pakiranji/dan (EPA/DHA)

Navodilo za uporabo:
Prosure je pripravljen za uporabo. Dobro pretresite. Neodprto embalažo shranjujte pri sobni temperaturi. Po odprtju shranjujte pokrito embalažo v hladilniku in uporabite v roku 24 ur.

Pomembno obvestilo:
Prosure ni primeren kot edini vir prehrane, ampak se mora uporabljati kot dodatek k prehrani. Uporaba samo pod zdravniškim nadzorom. Ni namenjeno za uporabo pri otrocih, razen če to priporoči zdravnik ali drug usposobljen zdravstveni delavec. Ni za parenteralno (intravensko) uporabo. Ni primerno za osebe z galaktozemijo. Brez glutena.

Sestavine:
Voda, maltodekstrin, natrijev kazeinat (mlečne beljakovine), saharoza, ribje olje, MINERALI (kalcijev fosfat, kalijev citrat, magnezijev klorid, natrijev citrat, kalijev klorid, cinkov sulfat, železov sulfat, manganov sulfat, bakrov sulfat, kromov klorid, natrijev molibdat, kalijev jodid, natrijev selenat), fruktooligosaharidi (FOS), arabski gumi, beljakovinski koncentrat sirotke (mlečne beljakovine), MCT- olje s srednjeverižnimi trigliceridi iz olja palmovih jeder, olje repičnega semena, VITAMINI (C, holinijev klorid, E, niacinamid, kalcijev pantotenat, beta-karoten, B6, B1, B2, vitamin A palmitat, folna kislina, K1, biotin, D3, B12), aroma, sojin polisaharid, sojino olje, emulgator: lecitine soje), tavrin, L-karnitin, stabilizator: E418.

Alergeni: Mleko, riba in soja

Izdelovalec:
Abbott Laboratories B.V., Zwolle, Nizozemska. Pakirano v kontrolirani atmosferi.

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...