akcija izbor

Protexx, vložki za čevlje (1 par)

Protexx so dezinfekcijske blazinice za sušenje mokre, preznojene ali smrdljive obutve in preprečevanje nastanka glivic so namenjene vsem, ki imajo probleme z znojenjem nog, tudi našim najmlajšim. Protexx vložki za čevlje se lahko uporabijo do 75x na par vložkov.
Več...
Pakiranje 1 par
Redna cena 12,69€
10,78€
Lastnosti
Oblika: blazinica
Mesto uporabe: noge, stopala
Oznaka: glivice, potenje
Vsebnost: deodorant
Zdravje: šport

Protexx so dezinfekcijske blazinice za sušenje mokre, preznojene ali smrdljive obutve in preprečevanje nastanka glivic.

Protexx vložki za čevlje so namenjene vsem, ki imajo probleme z znojenjem nog, tudi našim najmlajšim.

Z uporabo Protexx dezinfekcijskih blazinic so odstranjeni vsi idelani pogoji za razvoj glivic in bakterij že v sami osnovi. S tem so Protexx bčlazinice odličen izdelek za preventivo in pripomoček k zdravljenju glivičnega obolenja stopal.

Dezinfekcija proti glivicam deluje do 75x.

Protexx vložki za čevlje

Protexx blazinice so praktične, lahke za prenašanje, izredno prijetnega vonja in ne nazadnje za sušitev obutve ne potrebujete električnih grelcev za sušenje, kar je izredno pomembno pri zimskih športih.


Uporaba:
Blazinice se preprosto vstavi v obutev čez noč, rezultati sušenja pa so vidni že po nekaj urah. Obutev prijetno odišavijo, popolnoma odstranijo neprijeten vonj in jo dezinficirajo.

Z redno uporabo Protexx blazinic podaljšamo življenjsko dobo obutve.

Distributer: 
Grematin, trgovina in storitve, d.o.o. Šlandrov trg 28 SI – 3310 Žalec, Slovenija, e-mail: info@protexx.si
Proizvajalec: BB Med BmbH, Nemčija.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 20.1.2021 do razdelitve zalog daril. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, ...