izbor

Protexx, vložki za čevlje (1 par)

Glivice na stopalih in nohtih.
Dezinfekcijske blazinice osušijo preznojeno ali mokro obutev, odstranijo neprijeten vonj, dezinficirajo obutev in jo nadišavijo. Izdelek splošne rabe.
Več...
Pakiranje 1 par
18,11€
Lastnosti
Oblika: blazinica
Mesto uporabe: noge, stopala
Oznaka: potenje
Vsebnost: deodorant
Zdravje: šport

Protexx dezinfekcijske blazinice osušijo preznojeno ali mokro obutev, odstranijo neprijeten vonj, dezinficirajo obutev in jo nadišavijo.

Blazinice so uporabne do 75-krat.

Blazinice so posebej priporočljive za:

 • Športno obutev (osušijo preznojeno obutev in se spopadejo z zunanjo vlago, ki vpliva na obutev, poskrbi za svežino in higieno še posebej v športnih obutvah, ki so narejene iz umetnih materialov)
 • Delovno obutev (za higieno obutve v kateri ljudje preživijo po več ur na dan v različnih okoljih)
 • Obutev za vsak dan (poleg higiene in svežine v vsakodnevni obutvi z dezinfekcijskimi blazinicami tudi podaljšujemo življenjsko dobo obutve)
 • Protexx blazinice so narejene na osnovi naravnih sestavin in aktivnih substanc (farnesol, polisterolske kroglice) superabsorbcijskega sredstva, polnila in vrečke iz česanih vlaken.

Navodilo za uporabo:
Po uporabi vaše obutve vanjo za nekaj ur (najbolje preko noči) vstavite Pro texx dezinfekcijske blazinice, da bodo le-te absorbirale vlago ter prijetno odišavile vašo obutev in ji povrnile svežino. Če bo izdelek čez čas začel izgubljati svojo moč vpijanja vlage, enostavno postavite blazinice za nekaj ur na suho in vroče mesto (npr. radiator, grelec, pečica). Pazite, da temperatura ne preseže 80°C.

Blazinice so izdelane iz: 

 • Naravne sestavine farnesol (brezbarvni izvleček eteričnih olj,  dezodorira obutev)
 • Superabsorbcijskega sredstva (zagotavlja sušenje obutve in ima visoko sposobnost absorbiranja in postopnega sproščanja vlage)
 • Polnila iz poliestrskih kroglic (da se blazinice optimalno prilagodijo obliki čevljev; polnilo je popolnoma nevtralno in obstojno proti vlagi)
 • Vrečke iz česanih vlaken (sestavljena iz nevtralne dobro obstojne snovi proti vlagi, ki je neškodljiva in prijetna za kožo)

Sestava:
farnesol (brezbarven izvleček eteričnih olj), superabsorbcijsko sredstvo zagotavlja sušenje obutve, polnilo iz polisterolskih kroglic z namenom optimalnega prilagajanja obliki vaše obutve in vrečka iz česanih vlaken.

Opozorila:
Pro texx ni namenjen sušenju od zunanjih vplivov razmočenih čevljev, saj bi s tem uničili absorbcijsko sposobnost aktivnih sestavin izdelka, s čimer bi skrajšali njegovo življenjsko dobo in možnost večkratne redne uporabe. Ne sušite blazinic v mikrovalovni pečici. Izdelek hranite izven dosega otrok.Blazinice vsebujejo majhne delce, ki jih otroci lahko pogoltnejo.

Ekskluzivni zastopnik: BovianPlus s.p., Pongrac 3a, SI - 3302 Griže.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije.