Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Provendios Plus, 120 tablet

Provendios Plus tablete so prehransko dopolnilo namenjeno ljudem, ki veliko stojijo ali sedijo, preživijo dlje časa v motornih vozilih ali se ukvarjajo z drugimi dejavnostmi, ki povzročajo utrujene noge ali občutek napetosti v predelu rektuma. Izdelek ima izrazitejše hranilne učinke.
Več...
Pakiranje
25,62€
Lastnosti
Oblika: tablete
Mesto uporabe: noge, zadnjica, lasje, nohti
Vsebnost: antioksidanti
Zdravje: odpornost, celiakija, diabetes

Provendios Plus tablete so prehransko dopolnilo namenjeno ljudem, ki veliko stojijo ali sedijo, preživijo dlje časa v motornih vozilih ali se ukvarjajo z drugimi dejavnostmi, ki povzročajo utrujene noge ali občutek napetosti v predelu rektuma.

Izdelek ima izrazitejše hranilne učinke.

Selen ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in zaščiti celic pred oksidativnim stresom ter prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov.

Provendios Plus prehransko dopolnilo vsebuje edinstveno kombinacijo naravnih sestavin. Vsebuje kombinacijo rastlinskih bioflavonoidov - *diosmin in *hesperidin, aescin in selen. (*mikronizirana prečiščena frakcija bioflavonoidov - izvlečki agrumov)

Postopek izdelave poteka v skladu s pogoji dobre proizvodne prakse (GMP – Good Manufacturing Practice).

Uporaba in priporočena dnevna količina:
1 tableta na dan, po možnosti med jedjo. Tableto vedno pogoltnite celo (ne žvečite), skupaj z zadostno količino vode.

Sestavine tablete:
Diosmin 450 mg, hesperidin 50 mg (mikronizirana prečiščena frakcija bioflavonoidov), aescin 30 mg (v zmesi 150 mg 20 % izvlečka navadnega divjega kostanja), selen 50 μg (v obliki natrijevega selenata; 91 % priporočenega dnevnega vnosa PDV*), mikrokristalna celuloza, kalcijev karbonat, koruzni škrob, natrijev karboksimetil škrob, smukec, magnezijev stearat, sestavine obloge tablete.

*PDV/RDA - priporočen dnevni vnos

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme preseči. Izdelek ni primeren za otroke, nosečnice in doječe ženske. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na katero koli sestavino.

Izdelek je primeren za sladkorne bolnike in osebe s celiakijo.

Shranjujte v originalni ovojnini pri temperaturi od 15 do 25 °C. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Zaščitite pred vlago in neposredno sončno svetlobo.

Distributer: Medias International d.o.o., Leskovškova cesta 9D, 1000 Ljubljana, Slovenija
Proizvajalec: SP Service Pharma s r.o., Brečtanova 4/B, 83101 Bratislava, Slovaška

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin obdaruje vaše poletne nakupe.

Eucerin obdaruje vaše poletne nakupe.

Ob nakupu 2 izdelkov Eucerin vam podarimo: Eucerin pH5, losjon za umivanje (200 ml). Eucerin losjon za umivanje je losjon za vsakodnevno umivanje obraza in telesa – celo če koža ne prenaša mil. Čisti posebej blago in ohranja lastno zaščito kože. Primeren tudi za vsakodnevno umivanje kože, ...