Pure, čistilno sredstvo za roke (55 ml)

Pure - tekoče alkoholno, hitro delujoče sredstvo za izboljšano higieno rok.
Več...
Pakiranje 55 ml
2,54€
Lastnosti
Oblika: tekočina
Mesto uporabe: roke, koža
Vsebnost: razkužilo
Zdravje: čiščenje, zaščita

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

PURE ČISTILNO SREDSTVO ZA ROKE je tekoče alkoholno, hitro delujoče sredstvo za izboljšano higieno rok. Primerno je za uporabo v prehrambeni industriji, velikih kuhinjah ter drugih javnih institucijah.

Sredstvo vsebuje tudi negovalne komponente, ki ščitijo kožo in preprečujejo, da bi se izsušila.

Uporaba:
Sredstvo nanesemo na suhe roke in vtiramo dokler se ne posuši. Za škodo, ki bi nastala zaradi neupoštevanja navodil za uporabo proizvajalec ne prevzema odgovornosti.

Vsebuje:
Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Povzoroča hudo draženje oči. Lahko povzroči zaspanost oz. omotico.

Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učiniki. Hraniti zunaj dosega otrok. Ne vdihavati meglice ali hlapov. Nositi zaščitne rokavice ali zaščito za oči/obraz. Pri zaužitju spirati usta/piti čim več vode. Pri stiku z očmi/sluznico previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. V primeru težav poiskati zdravniško pomoč. Odstraniti vsebino in posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Distributer: AM Plastics d.o.o., Kolarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, tel: 015662078
Proizvedeno v EU. 

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, ...