Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Remescar, krema za podočnjake in temne kolobarje (8 ml)

Remescar krema za podočnjake in temne kolobarje z edinstveno kombinacijo glinenih materialov in kompleksa dveh peptidov neguje kožo pod očmi.
Več...
Pakiranje 8 ml
29,94€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: oči
Simptom: utrujenost
Zdravje: nega, ličenje

Remescar krema podočnjaki in temni kolobarji z edinstveno kombinacijo glinenih materialov in kompleksa dveh peptidov neguje kožo pod očmi.

Takšno delovanje pomaga zmanjšati otečenost oči in odpravlja videz temnih kolobarjev.

Uporaba:

  1. korak: Nežno umijte obraz in ga osušite z rahlim trepljanjem.
  2. korak:  Na konico prsta iztisnite majhno količino kreme. Primerna je količina v velikosti riževega zrna; manj kot to ne bo dovolj, več pa bo preveč in se ne bo v celoti absorbiralo v kožo, ali pa lahko povzroči občutljivost. Količina nanosa je eden od ključnih dejavnikov, da bi krema Remescar podočnjaki in temni kolobarji, delovala pravilno.
  3. korak: Kremo nežno nanesite na celotno območje pod očmi in jo zgladite z enim prstom od znotraj navzven. Zabrišite jo z rahlimi krožnimi gibi, dokler se popolnoma ne vpije v kožo.
  4. korak: Za rezultate obraz ohranjajte v sproščenem stanju (brez posebnega izraza), in sicer 2 ali 3 minute, da se medtem krema posuši (proces bo pospešilo pahljanje pred obrazom). Če nanesete preveč kreme, jo z vlažno blazinico in rahlim trepljanjem obrišite. Po uporabi si umijte roke in zaprite tubo.

Odstranjevanje: Kožo, namazano s kremo, očistite z vodo in osušite z rahlim trepljanjem.

Za uporabo pod ličili: Najprej nanesite izdelke, ki jih običajno uporabljate za nego (serum za oči, vlažilno kremo itd.), in počakajte, da se ti proizvodi vpijejo v plasti kože (minuto ali dve). Nato lahko na ciljno območje nanesete zelo tanko plast kreme Remescar podočnjaki in temni kolobarji, kot je napisano v navodilih za uporabo. Če opazite bel ostanek kreme, ste nanesli preveč kreme, ali pa niste nanesli vlažilne kreme. Z vlažno blazinico in tapkanjem preprosto odstranite beli ostanek kreme. Ko se krema posuši, lahko nanesete ličila kot običajno. 

Opomba: Ličila na oljni osnovi lahko zmanjšajo učinkovitost kreme Remescar podočnjaki in temni kolobarji.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Pomembno uporabljati v skladu z navodili za uporabo. Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku s sluznico in očmi. Če krema zaide v oči, temeljito sperite z vodo. Prenehajte z uporabo, če se pojavi draženje ali preobčutljivost kože (rdečica, bolečina itd.). Če se pojavi draženje ali preobčutljivost kože, prenehajte z uporabo. Če simptomi v več kot 48 urah ne izginejo, se posvetujte s svojim zdravnikom. Uporaba izdelka ni priporočljiva, če imate alergijo na katero izmed sestavin. Ne uporabljajte na poškodovani koži (npr. odprte ali vnete rane, opekline tretje stopnje, akne, ekcem). Izdelek uporabljajte le na zdravi, neokuženi koži. Izdelek uporabite samo enkrat na dan. Izdelka ne uporabljajte neprekinjeno več kot 4 tedne. Izdelka ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere. Ni priporočljivo za otroke, mlajše od 16 let. Po odprtju izdelka je priporočen rok uporabe 12 mesecev. Priporočeno shranjevati na suhem in hladnem mestu pri temperaturi do 30 °C.

Sestavine (INCI):
Aqua, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Silicate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, CI 19140, CI 16035, Acetyl Tetrapeptide-5, Acetyl Octapeptide-3

Distributer: InnoPharma d.o.o., Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, Slovenija; info@innopharma.biz
Proizvajalec: Sylphar NV, Xavier De Cocklaan 42, 9831 Deurle, Belgija, www.remescar.com, Proizvedeno v/u Belgiji.

Video navodila uporabe in uporabni nasveti:

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...