akcija izbor

Remescar, krema za podočnjake (8 ml)

Remescar krema za podočnjake in temne kolobarje z edinstveno kombinacijo glinenih materialov in kompleksa dveh peptidov neguje kožo pod očmi.
Več...
Pakiranje 8 ml
Redna cena 30,96€
27,86€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: oči
Oznaka: utrujenost
Zdravje: nega, ličenje

Remescar krema podočnjaki in temni kolobarji z edinstveno kombinacijo glinenih materialov in kompleksa dveh peptidov neguje kožo pod očmi.

Takšno delovanje pomaga odpravljati videz temnih kolobarjev.

Uporaba:

  1. korak: Nežno umijte obraz in ga osušite z rahlim trepljanjem.
  2. korak:  Na konico prsta iztisnite majhno količino kreme. Primerna je količina v velikosti riževega zrna; manj kot to ne bo dovolj, več pa bo preveč in se ne bo v celoti absorbiralo v kožo, ali pa lahko povzroči občutljivost. Količina nanosa je eden od ključnih dejavnikov, da bi krema Remescar podočnjaki in temni kolobarji, delovala pravilno.
  3. korak: Kremo nežno nanesite na celotno območje pod očmi in jo zgladite z enim prstom od znotraj navzven. Zabrišite jo z rahlimi krožnimi gibi, dokler se popolnoma ne vpije v kožo.
  4. korak: Za rezultate obraz ohranjajte v sproščenem stanju (brez posebnega izraza), in sicer 2 ali 3 minute, da se medtem krema posuši (proces bo pospešilo pahljanje pred obrazom). Če nanesete preveč kreme, jo z vlažno blazinico in rahlim trepljanjem obrišite. Po uporabi si umijte roke in zaprite tubo.

Odstranjevanje: Kožo, namazano s kremo, očistite z vodo in osušite z rahlim trepljanjem.

Za uporabo pod ličili: Najprej nanesite izdelke, ki jih običajno uporabljate za nego (serum za oči, vlažilno kremo itd.), in počakajte, da se ti proizvodi vpijejo v plasti kože (minuto ali dve). Nato lahko na ciljno območje nanesete zelo tanko plast kreme Remescar podočnjaki in temni kolobarji, kot je napisano v navodilih za uporabo. Če opazite bel ostanek kreme, ste nanesli preveč kreme, ali pa niste nanesli vlažilne kreme. Z vlažno blazinico in tapkanjem preprosto odstranite beli ostanek kreme. Ko se krema posuši, lahko nanesete ličila kot običajno. 

Opomba: Ličila na oljni osnovi lahko zmanjšajo učinkovitost kreme Remescar podočnjaki in temni kolobarji.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Pomembno uporabljati v skladu z navodili za uporabo. Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku s sluznico in očmi. Če krema zaide v oči, temeljito sperite z vodo. Prenehajte z uporabo, če se pojavi draženje ali preobčutljivost kože (rdečica, bolečina itd.). Če se pojavi draženje ali preobčutljivost kože, prenehajte z uporabo. Če simptomi v več kot 48 urah ne izginejo, se posvetujte s svojim zdravnikom. Uporaba izdelka ni priporočljiva, če imate alergijo na katero izmed sestavin. Ne uporabljajte na poškodovani koži (npr. odprte ali vnete rane, opekline tretje stopnje, akne, ekcem). Izdelek uporabljajte le na zdravi, neokuženi koži. Izdelek uporabite samo enkrat na dan. Izdelka ne uporabljajte neprekinjeno več kot 4 tedne. Izdelka ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere. Ni priporočljivo za otroke, mlajše od 16 let. Po odprtju izdelka je priporočen rok uporabe 12 mesecev. Priporočeno shranjevati na suhem in hladnem mestu pri temperaturi do 30 °C.

Sestavine (INCI):
Aqua, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Silicate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, CI 19140, CI 16035, Acetyl Tetrapeptide-5, Acetyl Octapeptide-3

Distributer: InnoPharma d.o.o., Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, Slovenija; info@innopharma.biz
Proizvajalec: Sylphar NV, Xavier De Cocklaan 42, 9831 Deurle, Belgija, www.remescar.com, Proizvedeno v/u Belgiji.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 20.1.2021 do razdelitve zalog daril. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, ...