akcija

Remescar Spider Veins, krema za pajkaste žilice (50 ml)

Remescar Spider Veins krema za pajkaste žilice je namenjena zdravljenju, preprečevanju in obvladovanju pajkastih žilic na nogah.
Več...
Pakiranje 50 ml
Redna cena 29,94€
26,95€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema, pripomoček
Mesto uporabe: ožilje
Zdravje: nega

Medicinski pripomoček

Remescar Spider Veins

Krema za pajkaste žilice Remescar Spider Veins je namenjena osebam, ki imajo težave s površinsko obarvanimi, vidnimi in strukturnimi nepopolnostmi na koži – pajkastimi žilicami.

Pajkaste žilice se pojavijo predvsem na nogah v predelu stegen, kolena in meč. Lahko jih prepoznamo po pajkasten vzorcu, ki ga žile orišejo. Pomembno je ločiti med večjimi krčnimi žilami in manjšimi (ter tankejšimi) pajkastimi žilami.

Remescar Spider Veins je krema za pajkaste žile, ki se nanese na prizadete dele nog z namenom obnove žilnega tkiva in obnovitve lepe in gladke kože.

Krema Remescar pajkaste žilice se uporablja dvakrat na dan 2 do 3 mesece.

Pajkaste žilice na nogah

Remescar Spider Veins klinično dokazano pomaga pri preprečevanju in obvladovanju pajkastih žilic na nogah in drugje po telesu. S svojimi sestavinami pomaga obnoviti šibko vensko tkivo, zmanjša razbarvanje krvnih žil in tako povzroča izginjanje pajkastih žilic. 

  • Takojšnji vidni rezultati.
  • Dolgotrajni učinek.
  • Občutno zmanjša opaznost pajkastih žilic.

Pojav pajkastih žil je najbolj pogost na sprednjem in zadnjem delu stegna, izrast teh vrst žil pa lahko viden tudi v predelu kolena in meč. Zaradi tanjkosti teh žil in pajčevinastega vzorca govorimo o pajkastih žilicah. 

Razlika med pajčevinastimi žilicami in krčnimi žilami

Načeloma je odstranjevanje žilic pajkastega vzorca veliko lažje kot odpravljanje krčnih žil. Krčne žile so širše in vidno odstopajo od kože na nogi. Vzroki, ki privedejo do njihovega pojava v večini niso skupni z vzroki, ki privedejo do pojava pajkasti žil.

Za razliko od krčnih žil, so pajkaste žilice manj opazna, veliko tanjše in ne povzročajo odstopanja kože od telesa. Prav zaradi tega jih je veliko lažje negovati s kremo proti pajkastim žilicam kot krčne žile.

pajkaste žilice

Tako ene kot druge se pojavljajo predvsem pri ženskah, manj pri moških.

Kako uporabljati Remescar kremo proti pajkastim žilicam?

Koža, ki jo pestijo pajkaste žilice, mora biti čista in suha. Pri prvi uporabi Remescar Spider Vein odprite tubo in odstranite zaščitni pokrovček.

Umijte si roke. Kremo Remescar pajkaste žilice nežno nanesite na prizadeto območje in vtirajte v kožo, da se popolnoma vpije.

Ne drgnite premočno, saj to ne bo povečalo učinkovitosti izdelka na pajkaste žilice. Kremo Remescar pajkaste žilice uporabljajte dvakrat na dan 2 do 3 mesece.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku s sluznico in z očmi. Shranjujte nedosegljivo otrokom. V primeru žilnih zapletov ali krčnih žil se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali  farmacevtom. Ne uporabljate pri kožnih obolenjih, ki povzročajo spremembe na koži (npr. odprte rane, opekline tretje stopnje, akne, ekcem). Krema ni sterilna in se ne sme uporabljati za oskrbovanje ran. Uporaba izdelka ni priporočena, če imate alergijo na katero izmed sestavin. Če se pojavi preobčutljivost kože, prenehajte uporabljati in se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Izogibajte se istočasni uporabi topičnih krem in kreme Remescar pajkaste žilice. Priporoča se, da  je med nanosoma teh dveh vrst kreme 30 minut razmika. Kreme ne nanašajte na druge izdelke za kožo. Če se popolnoma ne osuši, lahko pusti madeže na oblačilih. Ne uporabljajte po izteku roka uporabe. Po odprtju izdelka ne uporabljajte več kot 6 mesecev. Izdelek shranjujte pri temperaturi do 30 °C. Izogibajte izpostavljanje pajkastih žilic premočni sončni svetlobi.

Sestavine (INCI):
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride (and) Titanium Dioxide (and) Polyhydroxystearic Acid (and) Aluminium Stearate (and) Alumina, Caprylic/ Capric Triglyceride, Zinc Oxide (and) Caprylic/ Capric Triglyceride (and) Polyhydroxystearic Acid (and) Isostearic Acid, Glycerin/Aqua/Palmaria palmata extract, Glyceryl Stearate/Behenyl Alcohol/Palmitic Acid/Stearic Acid/Lecithin/Lauryl Alcohol/Myristyl Alcohol/Cetyl Alcohol, Glycerin, Methylpropanediol (and) Caprylyl Glycol (and) Phenylpropanol, Squalane, Silica/Polyurethane-40/ CI 61570, Tocopheryl Acetate, Aqua/Chlorella vulgaris extract/Phenoxyethanol, Sodium Ascorbyl Phosphate, PVP, Panthenol, Dimethicone, Aminomethyl propanol, Carbomer, Xanthan gum, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Citric Acid.

Distributer: InnoPharma, d.o.o., Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...