Ruby Clean, lonček za dezinfekcijo

Ruby Clean lonček je pripomoček za dezinfekcijo vaše menstrualne skodelice.
Več...
Pakiranje 1 lonček
13,66€

Možnosti

Izberite barvo:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček
Mesto uporabe: nožnica
Zdravje: menstruacija, ženske, vegani

Ruby Clean lonček je izdelan iz istega vrhunskega medicinskega silikona, ki se uporablja za Ruby Cup, zelo trpežen material. Zložen Ruby Clean lonček se prilega v katero koli majhno vrečko ali žep in ga zato vedno lahko vzamete s sabo kamor koli greste.

Uporaba:
Vašo menstrualno skodelico Ruby Cup postavite v notranjost lončka Ruby Clean, napolnite z vodo, da je polne približne ¾ lončka in jo postavite v mikrovalovno pečico. Poskrbite da pokrov lončka ni popolnoma zaprt, ker bi to povečalo pritisk vrele vode.

Čas na mikrovalovni pečici nastavite na približno 3 minute oziroma na toliko časa, da voda zavre in vre par minut. Po vretju bodite previdni saj je vsebina lahko zelo vroča. Lonček Ruby Clean primite za ročaje in ga odstranite iz mirkovalovne pečice. Pustite da se voda ohladi preden jo odlijete in vzamete Ruby Cup menstrualno skodelico.

Lonček Ruby Clean lahko operete v pomivalnem stroju in ga nesete praktično kamorkoli. Prepričajte se, da je lonček Ruby Clean popolnoma posušen preden ga pospravite za naslednjič.

Kapaciteta: 225ml.
Odporen na vročino do 230°C.

Uvoznik: Ruby Life LTD, Velika Britanija,
Proizvajalec: Za Ruby Life LTD izdelano na Kitajskem
Dobavitelj: Tim group d.o.o, Zvirče 48, 4290 Tržič

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Uriage je specializirana linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki vzdržujejo naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni občutljivi koži otrok in odraslih. Uriage izdelki so nastali v sodelovanju z dermatologi in farmacevti. Vsaka uporaba, ki je navedena na embalaži, ...