Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Ruby Kegel, kroglica za krepitev mišic medeničnega dna

Ruby Kegel kroglica je izdelana iz 100% medicinskega silikona, namenjena skrbi za vaše telo in treniranje mišic medeničnega dna na enostaven, udoben in zdrav način.
Več...
Pakiranje 1 kroglica
18,54€

Možnosti

Izberite barvo:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček
Mesto uporabe: nožnica, mišice
Zdravje: ženske, nosečnost, vegani

Ruby Kegel kroglica je izdelana iz 100% medicinskega silikona, namenjena skrbi za vaše telo in treniranje mišic medeničnega dna na enostaven, udoben in zdrav način.

Mišice medeničnega dna lahko začnejo popuščati iz več različnih razlogov: Nosečnost in porod, kirurški posegi, starost, prekomerno napenjanje zaradi zaprtja ali kroničen kašelj.

Keglove vaje vam lahko pomagajo utrditi mišice medeninčnega dna, katere podpirajo maternico, mehur, tanko črevo in rektum.

Prednosti:

  • Utrjevanje in treniranje mišic medeničnega dna je pomembno za kontrolo urina in mehurja ter za utrditev medeničnega dna.

Uporaba:
Ruby Kegel kroglice so odlična za uporabnice menstrualne skodelice Ruby Cup, posebej za ženske, ki uporabljajo menstrualno skodelico po porodu.  Pri vstavljanju in odstranjevanju menstrualne skodelice je namreč potrebno uporabljati mišice medeničnega dna. Močnejše mišice vam pomagajo najti pravilen položaj skodelice pri vstavljanju, prav tako pa vam pomagajo pri potiskanju skodelice navzdol pri odstranjevanju za lažji doseg repka mesntrualne skodelice.

Začetki:
Začnite z lociranjem vaših medeničnih mišic tako, da vstavite čist, navlažen prst v vašo vagino. Poskusite in stisnite mišice tako, kot da bi želeli zaustaviti curek urina. Na prstu morate čutiti mišice, ki se stisnejo okrog vašega prsta. 

Pred vstavljanjem Ruby Kegel kroglic poiščite udoben položaj. Za začetnice je najlažje ležanje ali nagnjeno sedenje. Ko bodo vaše mišice že močne lahko pričnete uporabljati Ruby Kegel kroglico tudi stoje, saj gravitacija poveča intenzivnost treninga mišic. 

  1. Nežno vstavite Ruby Kegel kroglico v vagino
  2. Skrčite mišice medeničnega dna za 2-10 sekund in globoko dihajte
  3. Sprostite mišice. 

Na začetku naj bodo premori med vajami enako dolgi kot krčenje, če mišice skrčite za 4 sekunde naj bo tudi premor dolg 4 sekunde.

Poizkusite ponoviti 10 krat. 

Najboljše rezultate lahko pričakujete po 2 do 3 setih, 3 krat tedensko. 

Ruby Kegel kroglica je 100% vodoodporna in jo lahko uporabljate tudi pod tušem.

Čiščenje in nega
Po uporabi kroglico Ruby Kegel sperite pod toplo vodo in milom z nevtralnim pH ali mokrimi robčki, lahko pa uporabite tudi čistilni sprej za čiščenje intimnih pripomočkov.

Ruby Kegel kroglice shranjujte v priloženi bombažni vrečki, ne shranjujte pa jih v PVC vrečkah ali embalaži.

Ruby Kegel kroglica je izdelana iz zelo kvalitetnega medicinskega silikona, hipoalergenega materiala, ki ne vsebuje plastike, latexa, gume ali zdravju škodljivih snovi kot so parfumi, absorbcijski geli ter drugi dodatki. 

Ruby Kegel kroglica ima v notranjosti kovinsko kroglico, katera pripomore k učinkovitejšemu treningu mišic medeničnega dna. Kovina notranje kroglice je testirana in je v skladu z Evropskimi standardi.

Uvoznik: Ruby Life LTD, Velika Britanija,
Proizvajalec: Za Ruby Life LTD izdelano na Kitajskem
Dobavitelj: Tim group d.o.o, Zvirče 48, 4290 Tržič

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...