Ruby Kegel, kroglica za krepitev mišic medeničnega dna

Ruby Kegel kroglica je izdelana iz 100% medicinskega silikona, namenjena skrbi za vaše telo in treniranje mišic medeničnega dna na enostaven, udoben in zdrav način.
Več...
Pakiranje 1 kroglica
18,54€

Možnosti

Izberite barvo:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček
Mesto uporabe: nožnica, mišice
Zdravje: ženske, nosečnost, vegani

Ruby Kegel kroglica je izdelana iz 100% medicinskega silikona, namenjena skrbi za vaše telo in treniranje mišic medeničnega dna na enostaven, udoben in zdrav način.

Mišice medeničnega dna lahko začnejo popuščati iz več različnih razlogov: Nosečnost in porod, kirurški posegi, starost, prekomerno napenjanje zaradi zaprtja ali kroničen kašelj.

Keglove vaje vam lahko pomagajo utrditi mišice medeninčnega dna, katere podpirajo maternico, mehur, tanko črevo in rektum.

Prednosti:

  • Utrjevanje in treniranje mišic medeničnega dna je pomembno za kontrolo urina in mehurja ter za utrditev medeničnega dna.

Uporaba:
Ruby Kegel kroglice so odlična za uporabnice menstrualne skodelice Ruby Cup, posebej za ženske, ki uporabljajo menstrualno skodelico po porodu.  Pri vstavljanju in odstranjevanju menstrualne skodelice je namreč potrebno uporabljati mišice medeničnega dna. Močnejše mišice vam pomagajo najti pravilen položaj skodelice pri vstavljanju, prav tako pa vam pomagajo pri potiskanju skodelice navzdol pri odstranjevanju za lažji doseg repka mesntrualne skodelice.

Začetki:
Začnite z lociranjem vaših medeničnih mišic tako, da vstavite čist, navlažen prst v vašo vagino. Poskusite in stisnite mišice tako, kot da bi želeli zaustaviti curek urina. Na prstu morate čutiti mišice, ki se stisnejo okrog vašega prsta. 

Pred vstavljanjem Ruby Kegel kroglic poiščite udoben položaj. Za začetnice je najlažje ležanje ali nagnjeno sedenje. Ko bodo vaše mišice že močne lahko pričnete uporabljati Ruby Kegel kroglico tudi stoje, saj gravitacija poveča intenzivnost treninga mišic. 

  1. Nežno vstavite Ruby Kegel kroglico v vagino
  2. Skrčite mišice medeničnega dna za 2-10 sekund in globoko dihajte
  3. Sprostite mišice. 

Na začetku naj bodo premori med vajami enako dolgi kot krčenje, če mišice skrčite za 4 sekunde naj bo tudi premor dolg 4 sekunde.

Poizkusite ponoviti 10 krat. 

Najboljše rezultate lahko pričakujete po 2 do 3 setih, 3 krat tedensko. 

Ruby Kegel kroglica je 100% vodoodporna in jo lahko uporabljate tudi pod tušem.

Čiščenje in nega
Po uporabi kroglico Ruby Kegel sperite pod toplo vodo in milom z nevtralnim pH ali mokrimi robčki, lahko pa uporabite tudi čistilni sprej za čiščenje intimnih pripomočkov.

Ruby Kegel kroglice shranjujte v priloženi bombažni vrečki, ne shranjujte pa jih v PVC vrečkah ali embalaži.

Ruby Kegel kroglica je izdelana iz zelo kvalitetnega medicinskega silikona, hipoalergenega materiala, ki ne vsebuje plastike, latexa, gume ali zdravju škodljivih snovi kot so parfumi, absorbcijski geli ter drugi dodatki. 

Ruby Kegel kroglica ima v notranjosti kovinsko kroglico, katera pripomore k učinkovitejšemu treningu mišic medeničnega dna. Kovina notranje kroglice je testirana in je v skladu z Evropskimi standardi.

Uvoznik: Ruby Life LTD, Velika Britanija,
Proizvajalec: Za Ruby Life LTD izdelano na Kitajskem
Dobavitelj: Tim group d.o.o, Zvirče 48, 4290 Tržič

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje.

La Roche-Posay - Za boljše življenje občutljive kože. Zahvaljujoč več kot 1000 kliničnim študijam La Roche-Posay razpolaga z edinstvenim poznavanjem občutljive kože in nudi ustrezno nego za vsak tip občutljive kože. Kakovost življenja je postala osrednja tema sodobne dermatologije. Eden izmed ...