izbor

Otroške maske za obraz, 3-slojne medicinske (10 mask)

Troslojne otroške maske ​​za enkratno uporabo z elastičnima trakovoma. Otroške zaščitne maske so medicinski pripomoček. V paketu dobite 10 otroških mask.
Več...
Pakiranje 10 mask
2,38€
Lastnosti
Oblika: maska, medicinski pripomoček, zaščitna oprema
Mesto uporabe: obraz
Zdravje: preventiva, otroci, zaščita

Medicinska otroška maska za enkratno uporabo, z elastičnima trakovoma. Izdelana je iz sprejemljivih ekoloških materialov, odporna je na vlago in tekočine, netoksična, ne draži, mehka in udobna.

Otroške zaščitne maske

Otroška maska ne vsebuje lateksa, steklenih vlaken in drugih alergenov. Maska zmanjšuje izpostavljenost nečistočam, zaščiti pred prašnimi in drugimi škodljivimi delci.

Opremljene so z dvema elastičnima trakovoma, ki se pritrdita za otroška ušesa in omogočata, da se maska ​​čvrsto oprime obraza za optimalno zaščito.

Ščiti pred izločenimi delci (sline, izločki itd.) in ne moti uporabnikovega dihanja. Ne vsebuje lateksa, steklenih vlaken in drugih alergenov.

Troslojna maska za otroke

Prva plast: 45 g netkanega spunbond polipropilena s hidrofobnimi lastnostmi (ne dovoljuje prodiranja tekočin); 

Druga plast: 25 g filtrirnega netkanega spunbonda s hidrofobno obdelavo polipropilena; 

Tretja plast: 25 g netkanega polipropilenskega tekstila s hidrofobno obdelavo spundbonda. 

Vsaka plast je narejena iz polipropilenskega (netkanega) tekstila z različno debelino in gostoto. Opremljene so z dvema elastičnima trakovoma, ki se pritrdita za ušesa in omogočata, da se maska ​​čvrsto oprime obraza za optimalno zaščito. Ščiti pred izločenimi delci (sline, izločki itd.) in ne moti uporabnikovega dihanja. Ne vsebuje lateksa, steklenih vlaken in drugih alergenov. 

Uporaba:
Otroška maska za enkratno uporabo. Pred uporabo preverite čvrstost maske in morebitne poškodbe. Ne uporabljajte, če je maska ​​poškodovana ali ji je potekel rok uporabe.  Maske ni mogoče uporabiti za zaščito pred hlapi in plini. 

Shranjevanje:
Shranjevati v originalni embalaži. Ne izpostavljajte kemikalijam, vlagi ali umazaniji.

Proizvajalec: Dor-Dis ltd., Bolgarija, Pazardzhik, 1 Iskra Str. 
Zastopnik: SALVUS MED d.o.o., Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana, info@salvushealth.com. 

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 1 izdelka LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 1 izdelka LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 1 izdelka LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30 € prejmete še brezplačno dostavo. *Akcija ne velja za izdelke LRP, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji. ...