izbor

Otroške maske za obraz, 3-slojne medicinske (10 mask)

Troslojne otroške maske ​​za enkratno uporabo z elastičnima trakovoma. Otroške zaščitne maske so medicinski pripomoček. V paketu dobite 10 otroških mask.
Več...
Pakiranje 10 mask
4,28€
Lastnosti
Oblika: maska, medicinski pripomoček, zaščitna oprema
Mesto uporabe: obraz
Zdravje: preventiva, otroci, zaščita

Medicinska otroška maska za enkratno uporabo, z elastičnima trakovoma. Izdelana je iz sprejemljivih ekoloških materialov, odporna je na vlago in tekočine, netoksična, ne draži, mehka in udobna.

Otroške zaščitne maske

Otroška maska ne vsebuje lateksa, steklenih vlaken in drugih alergenov. Maska zmanjšuje izpostavljenost nečistočam, zaščiti pred prašnimi in drugimi škodljivimi delci.

Opremljene so z dvema elastičnima trakovoma, ki se pritrdita za otroška ušesa in omogočata, da se maska ​​čvrsto oprime obraza za optimalno zaščito.

Ščiti pred izločenimi delci (sline, izločki itd.) in ne moti uporabnikovega dihanja. Ne vsebuje lateksa, steklenih vlaken in drugih alergenov.

Troslojna maska za otroke

Prva plast: 45 g netkanega spunbond polipropilena s hidrofobnimi lastnostmi (ne dovoljuje prodiranja tekočin); 

Druga plast: 25 g filtrirnega netkanega spunbonda s hidrofobno obdelavo polipropilena; 

Tretja plast: 25 g netkanega polipropilenskega tekstila s hidrofobno obdelavo spundbonda. 

Vsaka plast je narejena iz polipropilenskega (netkanega) tekstila z različno debelino in gostoto. Opremljene so z dvema elastičnima trakovoma, ki se pritrdita za ušesa in omogočata, da se maska ​​čvrsto oprime obraza za optimalno zaščito. Ščiti pred izločenimi delci (sline, izločki itd.) in ne moti uporabnikovega dihanja. Ne vsebuje lateksa, steklenih vlaken in drugih alergenov. 

Uporaba:
Otroška maska za enkratno uporabo. Pred uporabo preverite čvrstost maske in morebitne poškodbe. Ne uporabljajte, če je maska ​​poškodovana ali ji je potekel rok uporabe.  Maske ni mogoče uporabiti za zaščito pred hlapi in plini. 

Shranjevanje:
Shranjevati v originalni embalaži. Ne izpostavljajte kemikalijam, vlagi ali umazaniji.

Proizvajalec: Dor-Dis ltd., Bolgarija, Pazardzhik, 1 Iskra Str. 
Zastopnik: SALVUS MED d.o.o., Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: +386 51 364 104 info@salvushealth.com. 

Dodatki

Druge barve

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku dveh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki La Roche-Posay Effaclar so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€.*

Vsi izdelki La Roche-Posay Effaclar so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€.*

Vsi izdelki La Roche-Posay Effaclar so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€.* *Akcija traja od 16.9. do 24.9.2020. Akcija ne velja za izdelek LRP Effaclar Ultra koncentrirani serum. Brezplačna dostava ob nakupu La Roche-Posay izdelkov ...