izbor

Otroška medicinska roza maska 3-slojna, Salvusept Protect (10 mask)

Troslojna roza maska ​​za enkratno uporabo z elastičnima trakovoma. Paket vsebuje 10 roza mask. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 10 mask
2,38€
Lastnosti
Oblika: maska, medicinski pripomoček, zaščitna oprema
Mesto uporabe: obraz
Zdravje: preventiva, otroci, zaščita

Medicinska otroška maska za enkratno uporabo, z elastičnima trakovoma. Izdelana je iz sprejemljivih ekoloških materialov, odporna je na vlago in tekočine, netoksična, ne draži, mehka in udobna.

Ne vsebuje lateksa, steklenih vlaken in drugih alergenov. Maska zmanjšuje izpostavljenost nečistočam, zaščiti pred prašnimi in drugimi škodljivimi delci. Opremljene so z dvema elastičnima trakovoma, ki se pritrdita za ušesa in omogočata, da se maska ​​čvrsto oprime obraza za optimalno zaščito.

Ščiti pred izločenimi delci (sline, izločki itd.) in ne moti uporabnikovega dihanja. Ne vsebuje lateksa, steklenih vlaken in drugih alergenov.

Prva plast: 45 g netkanega spunbond polipropilena s hidrofobnimi lastnostmi (ne dovoljuje prodiranja tekočin); 

Druga plast: 25 g filtrirnega netkanega spunbonda s hidrofobno obdelavo polipropilena; 

Tretja plast: 25 g netkanega polipropilenskega tekstila s hidrofobno obdelavo spundbonda. 

Vsaka plast je narejena iz polipropilenskega (netkanega) tekstila z različno debelino in gostoto. Opremljene so z dvema elastičnima trakovoma, ki se pritrdita za ušesa in omogočata, da se maska ​​čvrsto oprime obraza za optimalno zaščito. Ščiti pred izločenimi delci (sline, izločki itd.) in ne moti uporabnikovega dihanja. Ne vsebuje lateksa, steklenih vlaken in drugih alergenov. 

Uporaba:
Samo za enkratno uporabo. Pred uporabo preverite čvrstost maske in morebitne poškodbe. Ne uporabljajte, če je maska ​​poškodovana ali ji je potekel rok uporabe.  Maske ni mogoče uporabiti za zaščito pred hlapi in plini. 

Shranjevanje:
Shranjevati v originalni embalaži. Ne izpostavljajte kemikalijam, vlagi ali umazaniji.

Proizvajalec: Dor-Dis ltd., Bolgarija, Pazardzhik, 1 Iskra Str. 
Zastopnik: SALVUS MED d.o.o., Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana, info@salvushealth.com. 

Dodatki

Druge barve

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Popust velja za izdelke na spodnjem seznamu. Akcija traja od 27.7. do 2.8.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma ...