SanaGens Malice 70, kompresijske hlačne nogavice - črne

SanaGens so preventivne kompresijske nogavice s stopenjsko kompresijo, ki omogoča, da je pritisk prilagojen vsakemu delu noge posebej. SanaGens Malice 70 DEN, kompresijske hlačne nogavice v gladkem tkanju so presenetljivo tanke in mehke.
Več...
Pakiranje 1 par
16,01€

Možnosti

Izberite velikost:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: nogavice
Mesto uporabe: noge, mišice, ožilje
Oznaka: krčne žile, bolečina
Zdravje: starost, zaščita

Medicinski pripomoček

SanaGens Malice 70 DEN, kompresijske hlačne nogavice v gladkem tkanju so presenetljivo tanke in mehke za 70-denske nogavice.

SanaGens so preventivne kompresijske nogavice s stopenjsko kompresijo, ki omogoča, da je pritisk prilagojen vsakemu delu noge posebej. Posebna elastična vlakna, tip tkanja in proces barvanja so patentirani in omogočajo posebno mehkobo in prileganje nogi, hkrati pa tudi večjo trpežnost. Tudi pri večjih stopnjah kompresije so nogavice tanke in zaradi svoje mehkobe posebej prijetne.

V vseh svojih detajlih so nogavice Sanagens tudi vrhunski modni izdelki.

Pritisk na površino kože deluje blagodejno na žile, hkrati pa poveča prekrvavitev, kar je še posebej dobro za vse, ki pri svojem delu veliko sedijo ali stojijo. Pritisk od gležnja proti stegnu počasi pada, zato ni neprijetnega občutka stiskanja, še pomembneje pa je, da to povzroča potiskanje krvnega pretoka od gležnja navzgor. Tehnologija SanaGens omogoča, da je na primer tudi 70-denska nogavica namenjena vsaki nogi, ki se želi odpočiti.

Izdelki Sanagens so v skladu z evropsko direktivo 93/43 o medicinskih pripomočkih. Podvrženi so  vrednotenju tveganja na osnovi standardov UNI CEI EN ISO 14971:2002. V postopku tkanja uporabljajo pri SanaGensu likro, pri kateri je vsako vlakno dvakrat ovito. Na ta način dosežejo spominsko obnašanje tkanine in kompresijo.

DEN je oznaka za debelino vlaken. Višja vrednost DEN pomeni tudi večjo kompresijo.

Kako izberemo pravilno velikost?

Velikost
gleženj (obseg v cm.)
stopalo
konfekcijska številka  
1
18/20
8 - 8 ½  
38 – 40
2
21/23
8 ½ - 9  
42 – 44
3
23/26
9 – 9 ½  
44 – 46
4
26/29
9 ½ - 10  
46 – 48
5
Več kot 29
10 ½ - 11
48 – 50

Slika je simbolična.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...