SanaGens Malice 70, kompresijske hlačne nogavice - kožne

SanaGens so preventivne kompresijske nogavice s stopenjsko kompresijo, ki omogoča, da je pritisk prilagojen vsakemu delu noge posebej. SanaGens Malice 70 DEN, kompresijske hlačne nogavice v gladkem tkanju so presenetljivo tanke in mehke.
Več...
Pakiranje 1 par
16,01€

Možnosti

Izberite velikost:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: nogavice
Mesto uporabe: noge, mišice, ožilje
Oznaka: krčne žile, bolečina
Zdravje: starost, zaščita

Medicinski pripomoček

SanaGens Malice 70 DEN, kompresijske hlačne nogavice v gladkem tkanju so presenetljivo tanke in mehke za 70-denske nogavice.

SanaGens so preventivne kompresijske nogavice s stopenjsko kompresijo, ki omogoča, da je pritisk prilagojen vsakemu delu noge posebej. Posebna elastična vlakna, tip tkanja in proces barvanja so patentirani in omogočajo posebno mehkobo in prileganje nogi, hkrati pa tudi večjo trpežnost. Tudi pri večjih stopnjah kompresije so nogavice tanke in zaradi svoje mehkobe posebej prijetne.

V vseh svojih detajlih so nogavice Sanagens tudi vrhunski modni izdelki.

Pritisk na površino kože deluje blagodejno na žile, hkrati pa poveča prekrvavitev, kar je še posebej dobro za vse, ki pri svojem delu veliko sedijo ali stojijo. Pritisk od gležnja proti stegnu počasi pada, zato ni neprijetnega občutka stiskanja, še pomembneje pa je, da to povzroča potiskanje krvnega pretoka od gležnja navzgor. Tehnologija SanaGens omogoča, da je na primer tudi 70-denska nogavica namenjena vsaki nogi, ki se želi odpočiti.

Izdelki Sanagens so v skladu z evropsko direktivo 93/43 o medicinskih pripomočkih. Podvrženi so  vrednotenju tveganja na osnovi standardov UNI CEI EN ISO 14971:2002. V postopku tkanja uporabljajo pri SanaGensu likro, pri kateri je vsako vlakno dvakrat ovito. Na ta način dosežejo spominsko obnašanje tkanine in kompresijo.

DEN je oznaka za debelino vlaken. Višja vrednost DEN pomeni tudi večjo kompresijo.

Kako izberemo pravilno velikost?

Velikost
gleženj (obseg v cm.)
stopalo
konfekcijska številka  
1
18/20
8 - 8 ½  
38 – 40
2
21/23
8 ½ - 9  
42 – 44
3
23/26
9 – 9 ½  
44 – 46
4
26/29
9 ½ - 10  
46 – 48
5
Več kot 29
10 ½ - 11
48 – 50
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine vam ...