SanaGens Maman 70, kompresijske nosečniške hlačne nogavice - črne

SanaGens so preventivne kompresijske nogavice s stopenjsko kompresijo, ki omogoča, da je pritisk prilagojen vsakemu delu noge posebej. SanaGens Maman 70 DEN, kompresijske nosečniške hlačne nogavice imajo širok sprednji všitek, ki mehko zaobjame trebušni del.
Več...
Pakiranje 1 par
23,70€

Možnosti

Izberite velikost:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: nogavice
Mesto uporabe: noge, mišice, ožilje
Oznaka: krčne žile, bolečina
Zdravje: zaščita

Medicinski pripomoček

SanaGens Maman 70 DEN, kompresijske nosečniške hlačne nogavice imajo širok sprednji všitek, ki mehko zaobjame trebušni del.

SanaGens so preventivne kompresijske nogavice s stopenjsko kompresijo, ki omogoča, da je pritisk prilagojen vsakemu delu noge posebej. Posebna elastična vlakna, tip tkanja in proces barvanja so patentirani in omogočajo posebno mehkobo in prileganje nogi, hkrati pa tudi večjo trpežnost. Tudi pri večjih stopnjah kompresije so nogavice tanke in zaradi svoje mehkobe posebej prijetne.

V vseh svojih detajlih so nogavice Sanagens tudi vrhunski modni izdelki.

Pritisk na površino kože deluje blagodejno na žile, hkrati pa poveča prekrvavitev, kar je še posebej dobro za vse, ki pri svojem delu veliko sedijo ali stojijo. Pritisk od gležnja proti stegnu počasi pada, zato ni neprijetnega občutka stiskanja, še pomembneje pa je, da to povzroča potiskanje krvnega pretoka od gležnja navzgor. Tehnologija SanaGens omogoča, da je na primer tudi 70-denska nogavica namenjena vsaki nogi, ki se želi odpočiti.

Izdelki Sanagens so v skladu z evropsko direktivo 93/43 o medicinskih pripomočkih. Podvrženi so  vrednotenju tveganja na osnovi standardov UNI CEI EN ISO 14971:2002. V postopku tkanja uporabljajo pri SanaGensu likro, pri kateri je vsako vlakno dvakrat ovito. Na ta način dosežejo spominsko obnašanje tkanine in kompresijo.

DEN je oznaka za debelino vlaken. Višja vrednost DEN pomeni tudi večjo kompresijo.

Kako izberemo pravilno velikost?

Velikost 1 2 3 4 5
gleženj (obseg v cm.) 18/20 21/23 23/26 26/29 Več kot 29
stopalo 35/36 37/38 38/39 39/40 40/41
konfekcijska številka 36 - 38 38 - 40 42 - 44 44 - 46 46 - 48

Slika je simbolična.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Posebna ponudba: Lactoseven Kids (50 tablet ) + Darilo: 20 tablet.

Posebna ponudba: Lactoseven Kids (50 tablet ) + Darilo: 20 tablet.

Lacto Seven Kids vsebuje edinstveno kombinacijo sedmih mlečnokislinskih bakterij in vitamin D3. Bakterije so v tabletah zaščitene s posebno Bio-Support tehnologijo. Tabletam je dodan vitamin D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema. Potreben je tudi za ohranitev zdravih kosti in zob ter za ...