akcija

Sanagol Immuno (150 ml)

- rok uporabe 06/2021 -

Sanagol Immuno je prehransko dopolnilo na osnovi ameriškega slamnika, grahovca in smrekovih vršičkov.
Več...
Pakiranje 150 ml
Redna cena 9,49€
7,59€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: raztopina
Oznaka: prehlad
Vsebnost: minerali, zelišča
Zdravje: odpornost

Sanagol Immuno je prehransko dopolnilo na osnovi ameriškega slamnika, grahovca in smrekovih vršičkov. Poleg rastlinskih izvlečkov (ameriški slamnik, grahovec in smrekovi vršički) Sanagol Immuno vsebuje tudi minerala (mangan in baker).

Mangan in baker imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Prijeten okus po jagodah.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporočamo 1 žlico (10 ml) do 2 žlici (20 ml) tekočine na dan. Tekočina se lahko zaužije sama ali razredčena z vodo oz.  drugo tekočino. Pred uporabo dobro pretresite.

Morebitne spremembe barve ali okusa in pojav usedline, ki se s tresenjem razprši, so del normalnega spreminjanja sestavin naravnega izvora in ne vplivajo na spremembo kakovosti izdelka. 

Vsebnost:

Povprečna vrednost glavnih sestavin Na 1 žlico (10 ml) Na 2 žlici (20 ml)
Ameriški slamnik s.e.*  33,3 mg 66,6 mg
-približno ehinakozid 1,33 mg 2,66 mg
Grahovec s.e.* 120 mg 240 mg
-približno polisaharidi 84 mg 168 mg
Macerat iz smrekovih vršičkov 15 mg 30 mg
Mangan 5 mg (250% PDV**) 10 mg (500% PDV**)
Baker 0,6 mg (60% PDV**) 1,2 mg (120% PDV**)

*suhi ekstrakt %

**PDV-priporočen dnevni vnos

Sestavine:
Voda, fruktoza, grahovec (Astragalus membranaceus Bung.), suhi ekstrakt korenine 70% v obliki polisaharidov; manganov glukonat, ameriški slamnik (Echinacea angustifolia DC.) suhi ekstrakt korenine 4% v obliki ehinakozida; arome; sredstvo za uravnavanje kislosti; citronska kislina; macerat iz smrekovih vršičkov (etilni alkohol, glicerol, voda, vršički Abies pectinata DC. Var. Equi-Trojani Asch. & Sint. Ex Boiss 18 mg/ml); zgoščevalec: ksantan gumi; konzervans: kalijev sorbat; bakrov glukonat. 

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom mlajšim od treh let. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskega dopolnila ne smete uporabljati kot nadomestilo za pestro in uravnoteženo dieto ter za zdrav način življenja. Pred uporabo pri nosečnicah, doječih materah in otrocih se posvetujte z zdravnikom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, daleč od svetlobe in neposrednih virov toplote. Rok uporabnosti velja za neodprt, pravilno hranjen izdelek in se izteče na zadnji dan meseca/ leta navedenega na ovojnini.

Dobavitelj: MEDISANUS d.o.o., Slovenija.

Blank slika

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

La Roche-Posay Redermic, Retinol, Pure Vitamin C in Hyalu B5 izdelki so vam na voljo 20% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Redermic, Retinol, Pure Vitamin C in Hyalu B5 izdelki so vam na voljo 20% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Redermic, Retinol, Pure Vitamin C in Hyalu B5 izdelki so vam na voljo 20% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. *Akcija ne velja za novosti La Roche-Posay Hylau B5. Akcija traja od 23.2. do 2.3.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo ...