Scholl, deodorant sprej za osvežitev nog (150 ml)

Scholl deodorant sprej za osvežitev nog nevtralizira vonj in nudi 24-urno zaščito proti neprijetnemu vonju.
Več...
Pakiranje 150 ml
4,69€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo, Aerosol
Mesto uporabe: noge, stopala
Oznaka: potenje
Vsebnost: deodorant

Scholl dezodorant v spreju je posebej oblikovan s formulo z dvojnim delovanjem, ki:

 • V trenutku nevtralizira vonj.
 • Stopalom nudi 24 urno zaščito pred neprijetnimi vonjavami. 

Zahvaljujoč Scholl dezodorantu v spreju lahko sezujete čevlje brez skrbi, saj je posebej oblikovano z nežnim vonjem, ki vašim stopalom zagotavlja svežino skozi ves dan. Dermatološko preverjeno.

Scholl in diabetes: Izdelek NI PRIMEREN za diabetične bolnike in osebe s slabim pretokom krvi.

Uporaba:
Pred uporabo dobro pretresite. Držite približno 15 cm stran od suhe in čiste kože ter enakomerno nanesite. Osredotočite se na stopala in območje med nožnimi prsti, kjer je potenje najmočnejše. Uporabljati samo glede na navodila.

Sestavine (INCI):
Alcohol Denat, Butane, Isobutane, Propane, Ethylhexylglycerin, Parfum, Hexyl Cinnamal, Geraniol. Potisni plini: butan, isobutan, propan.

Opozorila:
NEVARNO. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C. Le za zunanjo uporabo. Hraniti zunaj dosega otrok.Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C. Ne vdihavati hlapov. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Namerna zloraba ali namerno vdihavanje vsebine sta lahko zdravju škodljiva ali usodna. Ne nanašajte na poškodovano ali nadraženo kožo. Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo. Izogibajte se stiku z očmi. Če pride v stik z očmi, takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč.

Scholl in Scholl logotip sta blagovni znamki skupine Reckitt Benckiser.

Distributer: ARC-Kranj, d.o.o., Hrastje 52k, 4000 Kranj, tel.št.: +386 4292 76 00. Kontakt za potrošnike: tel. št.: +386 1888 8349.
Država porekla: Poljska / EU. Reckitt Benckiser Healthcare (UK) Ltd., Dansom Lane, Hull HU8 7DS, U.K.

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 2.12. do 13.12.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.  Brezplačna dostava velja le za področje ...