Scholl Express, odstranjevalec kurjih očes 2 v 1 (1 ml + 1 aplikator)

Scholl express odstranjevalec kurjih očes – aplikator 2 v 1 je izredno učinkovit in hiter način odstranjevanja kurjih očes. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 1 ml + 1 aplikator
19,71€

Možnosti

Izberite Scholl darilo:

Scholl express odstranjevalec kurjih očes – aplikator 2 v 1 je izredno učinkovit in hiter način odstranjevanja kurjih očes.

Scholl express odstranjevalec kurjih očes - aplikator 2 v 1 je edinstven, izredno učinkovit in hiter način odstranjevanja kurjih očes. Lahko se uporablja večkrat in na več kurjih očesih hkrati.

Scholl in sladkorna bolezen: Ta izdelek NI PRIMEREN za osebe s sladkorno boleznijo ali motnjami v krvnem obtoku.

Kaj je pravzaprav kurje oko?
Kurja očesa so najpogostejša težava, ki se pojavlja na nogah. Kurja očesa so odebelitev kože, ki se pojavi kot posledica pritiska na kožo. Odebeljena koža formira obliko majhnega, obrnjenega stožca, tvori (t.i. jedro), ki vdira v kožo.

Je ta izdelek primeren zame?
Scholl express odstranjevalec kurjih očes - aplikator 2 v 1 se lahko uporablja tako na vrhu prstov na nogi kot tudi za trda kurja očesa na stopalu in tudi za mehka kurja očesa, ki se pojavljajo med prsti. Uporaba ni priporočljiva, če kurje oko krvavi in je zelo boleče. Po potrebi poiščite zdravniško pomoč.

Kakšni so simptomi?
Kurja očesa imajo obliko obrnjenega stožca, notranja „špica” pogosto pritiska na živčne končiče, kar povzroča bolečino in neudobje ter oteži hojo. Kurje oko največkrat pokriva žulj/odebeljena koža.

Kako naj uporabljam Scholl express odstranjevalec kurjih očes - aplikator 2 v 1?
Deluje v dveh korakih:

 1. korak: strganje. Previdno odstranjujte zgornje plasti kurjegaočesa z delom aplikatorja namenjenega za strganje (1). Tako ublažite bolečino in tekočini na drugi strani aplikatorja omogočite pronicanje v kurje oko. Za učinkovito odstranitev kurjega očesa postopek ponovite vsake 3 dni.
 2. korak: nanos tekočine za zdravljenje. S pomočjo dela aplikatorja za nanos tekočine (2). Tekočino za zdravljenje nanesite na kurje oko, ki se bo zaradi njenega delovanja zmehčalo. Tako bo zdravljenje bolj učinkovito. Tekočino nanesite vsak dan.

Kakšni bodo rezultati?
Vidno izboljšanje v petih dneh. Ublažitev bolečine.*
* Bolečina se zmanjša, saj se zmanjša debelina plasti kože in s tem pritisk kurjega očesa.

Vsebina: 1 aplikator s strgalom in 1 ml tekočine za zdravljenje.

Sestavine tekočine: 
Urea, voda, etanol, butilmetakrilat, kopolimer in propilenglikol.

Sestavine (INCI):
Urea, Water, Ethanol, Butylated Methacrylated Copolymer, Propylene Glycol.

Opozorila:
Pred uporabo pozorno preberite navodilo za uporabo. 

Izdelka ne uporabljajte na razpokani ali razdraženi koži. V primeru kakršnekoli nevšečnosti ali iritacije prenehajte z uporabo in poiščite zdravniško pomoč. Izključno za zunanjo uporabo. Izdelek uporabljajte samo na prizadetem področjo in ne nanašajte na zdravo kožo. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Izdelka ne uporabljajte med nosečnostjo in dojenjem. Izogibajte se stiku z očmi. Med zdravljenjem na isti površini ne uporabljajte drugega izdelka. Vnetljivo, hranite stran od virov vžiga. Uporabljajte v skladu z navodili za uporabo. Shranjujte v suhem prostoru do 25°C, zaščiteno pred neposrednim vplivom sonca.

Distributer: ARC-Kranj, d.o.o., Hrastje 52k, 4000 Kranj, tel.št.: +386 4292 76 00. Kontakt za potrošnike: tel. št.: +386 1888 8349.
Proizvajalec: Reckitt Benckiser Healthcare (UK) Ltd., Dansom Lane, Hull HU8 7DS, U.K.

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema in koncentrat sta vam na voljo kar 50% ugodneje.

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema in koncentrat sta vam na voljo kar 50% ugodneje.

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema in koncentrat sta vam na voljo kar 50% ugodneje. Akcija traja od 24. 9. do 9. 10. 2021.  Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.