Scholl sprej za osvežitev obutve (150 ml)

Scholl sprej za osvežitev obutve nevtralizira vonj obutve in nudi 24-urno zaščito proti neprijetnemu vonju.
Več...
Pakiranje 150 ml
4,69€

Scholl sprej za čevlje je posebej oblikovan s formulo z dvojnim delovanjem, ki:

  • V trenutku odstrani vonj.
  • Čevljem nudi svežino in 24 urno zaščito pred neprijetnimi vonjavami.

Po sušenju ne pušča sledi, zato lahko vaše čevlje sezujete brez skrbi kjerkoli in kadarkoli. Primerno za vse vrste obutve.

Kako naj uporabljam ta izdelek?
Pred uporabo dobro pretresite. Pršilo enakomerno nanesite v notranjost čevlja pred in/ali po uporabi. Preden čevlje obujete, pustite, da se posušijo. Ostanke izdelka na zunanjem delu obutve takoj obrišite. Ne pušča sledov.

Sestavine (INCI):
Ethanol, Denatonium Benzoate (BITREX), Tertiary Butyl Alcohol, n-Butane, Propane, Iso-Butane

Opozorila:
NEVARNO Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50ºC. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Vsebuje 1-(1,2,3,4,5,6,7,8,-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil) etan-1-on. Lahko povzroči alergijski odziv.

Distributer: ARC-Kranj, d.o.o., Hrastje 52k, 4000 Kranj, tel.št.: +386 4292 76 00. Kontakt za potrošnike: tel. št.: +386 1888 8349.
Proizvajalec: Reckitt Benckiser Healthcare (UK) Ltd., Dansom Lane, Hull HU8 7DS, U.K.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 2.12. do 13.12.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.  Brezplačna dostava velja le za področje ...