Scholl Velvet Smooth, baterijsko strgalo za odstranjevanje trde kože (1 komplet)

Valjček, s katerim poroženelo, suho in otrdelo kožo odstranite v kratkem času in v zavetju svojega doma. Rezultat je gladka in nežna koža na stopalih. Izdelek splošne rabe.
Več...
Pakiranje 1 komplet
50,74€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček
Mesto uporabe: stopala, koža
Oznaka: trda koža

Scholl Velvet Smooth

Scholl Velvet Smooth je valjček, s katerim poroženelo, suho in otrdelo kožo odstranite v kratkem času. Rezultat je gladka in nežna koža na stopalih.

Električni valjček je ergonomsko oblikovan in ima posebej oblikovano pritisno  površino z vgrajenimi mikro granulati, ki nežno odstranijo nezaželeno grobo in trdo kožo, brez, da bi pri tem trpel podplat vaše noge.

Zakaj je Scholl Velvet Smooth varnejši za uporabo?

Scholl Velvet Smooth ne vsebuje ostrih rezil. Scholl Velvet Smooth se avtomatično izključi v primeru, da ga premočno pritisnemo ob stopalo, je tako idealen tudi za diabetike, ki morajo biti pri odstranjevanju otrdele kože in žuljev še posebno previdni.

Kako se uporablja strgalo za pete?

Uporaba valjčka Velvet Smooth je popolnoma enostavna, saj je potrebno z njim na problematičnemu delu stopala narediti le nekaj potegov, oziroma pritiskati toliko časa dokler otrdela koža ne izgine.

Dobavitelj: Lomas d.o.o., Kardeljeva ploščad 11, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@lomas.si

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ne zamudite Black Friday popustov na vaše najljubše izdelke Vichy.

Ne zamudite Black Friday popustov na vaše najljubše izdelke Vichy.

Vam je pravkar zmanjkalo najljubšega izdelka za nego obraza Vichy? Brez panike, saj smo za vas pripravili posebne popuste na določene izdelke Vichy, za vsakogar nekaj, ne glede na to, koliko let in kakšen tip kože imate.  Pohitite, saj popusti 33% trajajo samo ta petek, 27. 11. 2020 ob spletnem ...