Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Sensilab SlimJoy NightBurn XXL, 10 vrečic

Vsebuje inulin iz cikorije ter koruzni dekstrin s topnimi prehranskimi vlakninami, ekstrakte kamboške garcinije, črnega bezga, melise in kamilice ter kalcij, magnezij in vitamin B6. Prehransko dopolnilo s sladilom.
Več...
Pakiranje 10 vrečk
17,89€

Vsebuje inulin iz cikorije ter koruzni dekstrin s topnimi prehranskimi vlakninami, ekstrakte kamboške garcinije, črnega bezga, melise in kamilice ter kalcij, magnezij in vitamin B6.

Uporaba:
Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2 dl vode 1 uro pred spanjem.

Vsebnost:

Sestavine: V 1 vrečki %PDV*
Orafti HSI (Inulin iz cikorije s topnimi prehranskimi vlakninami) 3000 mg **
Nutriose FM 06 (Koruzni dekstrin s topnimi prehrambenimi vlakninami) 2000 mg **
Garcinia cambogia extract
-Hidroksicitrična kislina
800 mg
480 mg
**
**
VitaCholine (Holin bitartrat) 400 mg **
Ekstrakt črnega bezga
-Vitamin C
280 mg
140 mg
**
175
LEMON BALM'INSIDE EX 15TM  (Ekstrakt melise)
-Hidroksicinamična kislina
-Rožmarinska kislina
200 mg
30 mg
14 mg
**
**
**
Kalcij  200 mg 25
Magnezij 187,5 mg 50
Ekstrakt kamilice 100 mg **
Vitamin B6 5,6 mg 400

*Priporočeni dnevni vnos.
**Priporočeni dnevni vnos ni določen.

Sestavine:
inulin iz cikorije s 86% topnih prehranskih vlaknin; koruzni dekstrin s 82-88% topnih prehranskih vlaknin; kalcijev L-pidolat; brezvodni trimagnezijev dicitrat; ekstrakt plodov kamboške garcinije s 60% hidroksicitrične kisline; holin bitartrat; ekstrakt plodov črnega bezga s 50% vitamina C; ekstrakt listov melise s 15% hidroksicinamičnih kislin in 7% rožmarinske kisline; naravna aroma limete; koncentrat limone v prahu; ekstrakt cvetov kamilice; sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat; sladilo: sukraloza; piridoksin hidroklorid.   

Neto količina: 100 g.

Opozorila:
Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C

Eucerin obdaruje vaše poletne nakupe.

Eucerin obdaruje vaše poletne nakupe.

Ob nakupu 2 izdelkov Eucerin vam podarimo: Eucerin pH5, losjon za umivanje (200 ml). Eucerin losjon za umivanje je losjon za vsakodnevno umivanje obraza in telesa – celo če koža ne prenaša mil. Čisti posebej blago in ohranja lastno zaščito kože. Primeren tudi za vsakodnevno umivanje kože, ...