Sensilab SlimJoy NightBurn XXL, 10 vrečic

Kako sploh delujejo izdelki za hujšanje?
Vsebuje inulin iz cikorije ter koruzni dekstrin s topnimi prehranskimi vlakninami, ekstrakte kamboške garcinije, črnega bezga, melise in kamilice ter kalcij, magnezij in vitamin B6. Prehransko dopolnilo s sladilom.
Več...
Pakiranje 10 vrečk
17,89€

Vsebuje inulin iz cikorije ter koruzni dekstrin s topnimi prehranskimi vlakninami, ekstrakte kamboške garcinije, črnega bezga, melise in kamilice ter kalcij, magnezij in vitamin B6.

Uporaba:
Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2 dl vode 1 uro pred spanjem.

Vsebnost:

Sestavine: V 1 vrečki %PDV*
Orafti HSI (Inulin iz cikorije s topnimi prehranskimi vlakninami) 3000 mg **
Nutriose FM 06 (Koruzni dekstrin s topnimi prehrambenimi vlakninami) 2000 mg **
Garcinia cambogia extract
-Hidroksicitrična kislina
800 mg
480 mg
**
**
VitaCholine (Holin bitartrat) 400 mg **
Ekstrakt črnega bezga
-Vitamin C
280 mg
140 mg
**
175
LEMON BALM'INSIDE EX 15TM  (Ekstrakt melise)
-Hidroksicinamična kislina
-Rožmarinska kislina
200 mg
30 mg
14 mg
**
**
**
Kalcij  200 mg 25
Magnezij 187,5 mg 50
Ekstrakt kamilice 100 mg **
Vitamin B6 5,6 mg 400

*Priporočeni dnevni vnos.
**Priporočeni dnevni vnos ni določen.

Sestavine:
inulin iz cikorije s 86% topnih prehranskih vlaknin; koruzni dekstrin s 82-88% topnih prehranskih vlaknin; kalcijev L-pidolat; brezvodni trimagnezijev dicitrat; ekstrakt plodov kamboške garcinije s 60% hidroksicitrične kisline; holin bitartrat; ekstrakt plodov črnega bezga s 50% vitamina C; ekstrakt listov melise s 15% hidroksicinamičnih kislin in 7% rožmarinske kisline; naravna aroma limete; koncentrat limone v prahu; ekstrakt cvetov kamilice; sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat; sladilo: sukraloza; piridoksin hidroklorid.   

Neto količina: 100 g.

Opozorila:
Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Že več kot šest desetletij piše Mustela čudovito zgodbo o negi in zaščiti kože mamic in dojenčkov po vsem svetu. Nežno dišeči Mustelini izdelki nudijo zadovoljstvo in užitek, spremenijo enostavno nego otroka v trenutke blagostanja, zbudijo čute in ugodje. Mama in otrok sta deležna edinstvenega ...