Sensodyne Repair and Protect Whitening, zobna pasta (75 ml)

Zobna pasta Repair&Protect pomaga obnoviti in zaščititi občutljive predele vaših zob.
Več...
Pakiranje 75 ml
6,66€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: zobna pasta
Mesto uporabe: zobje, dlesni, usta
Oznaka: zobne obloge
Zdravje: ustna higiena, zaščita

Zobna pasta Repair&Protect je prva dnevna zobna pasta, ki združuje napredno NovaMin tehnologijo in fluorid.

Na ranljivih predelih vaših občutljivih zob zgradi trdo plast in tako pomaga zagotavljati učinkovitejšo obnovo* površine zob. Zobna pasta Sensodyne Repair&Protect zagotavlja vse koristi običajne zobne paste, ob uporabi dvakrat dnevno pa tudi trajno obnavlja vaše zobe in jih pomaga zaščititi pred bolečino zaradi občutljivosti. *

ob ščetkanju dvakrat dnevno

Navodila za uporabo/Priporočena uporaba:
Vedno upoštevajte navodila na embalaži. Ščetkajte dvakrat dnevno in ne več kot trikrat dnevno. Pri ščetkanju se izognite požiranju in izpljunite.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom! Izdelek ni primeren za otroke do vključno dvanajstega leta starosti, razen po navodilu zobozdravnika ali zdravnika. Občutljivi zobje so morda pokazatelj kakšne druge težave, ki zahteva pregled pri zobozdravniku. Če simptomi ne prenehajo ali se poslabšajo, obiščite zobozdravnika. Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo. Če se pojavi otekanje ust ali obraza, se čimprej posvetujte s svojim zobozdravnikom ali zdravnikom.

Sestavine: Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Calcium Sodium Phosphosilicate (NOVAMIN), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Aroma, Titanium Dioxide, Carbomer, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene. Vsebuje natrijev fluorid 0,3152% w/w (1450 ppm fluorida).

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster vam je na voljo 20% ugodneje.

Vitamin C je močan antioksidant, ki nevtralizira proste radikale in okrepi koži lastne obrambne mehanizme. Poleg tega je nujno potreben za tvorbo kolagena v kožnih celicah, s čimer pomaga podpirati strukturo kože in upočasniti pojav znakov staranja. Inovativna embalaža zagotavlja, da se čisti ...