akcija izbor

Sikapur gel za želodec in črevesje - 200 ml

Sikapur gel za želodec in črevesje nase veže patogene bakterije in njihove toksine na fizikalni način in pospeši njihovo izločanje iz telesa po naravni poti preko črevesja.
Več...
Pakiranje
Redna cena 10,35€
7,26€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: želodec, črevesje
Oznaka: prebava, bruhanje, napenjanje, driska
Zdravje: razstrupljanje

Medicinski pripomoček

Prosimo, pozorno preberite priložena navodila za uporabo.

Sikapur gel za želodec in črevesje je medicinski pripomoček za vezavo patogenih bakterij, ki povzročajo:

- bolečine v želodcu,
- napenjanje,
- slabost,
- bruhanje,
- drisko,
- zgago

Sikapur gel za želodec in črevesje  je popolnoma naravnega mineralnega izvora in ne vsebuje dodatkov.

Primeren je tudi za otroke.

Vaš želodec in črevesje sta med najpomembnejšimi organi v človeškem organizmu in sta sestavni del prebavnega trakta. V prebavnem traktu poteka cel niz fizioloških funkcij, ki so življenjsko pomembne. Če je katera izmed teh funkcij motena, prebavni sistem ne more več normalno opravljati svojih nalog. To se kaže v obliki motenj, kot so bolečine v želodcu, slabost, bruhanje, napenjanje in driska.

Aktivna sestavina izdelka Sikapur gel za želodec in črevesje je silicijev gel (gel silicijeve kisline). Silicijev gel ima izredno veliko sposobnost vezave patogenih bakterij in njihovih toksinov, ki povzročajo slabost, bruhanje, bolečine v želodcu, napenjanje in drisko. Patogeni in njihovi strupi se na popolnoma fizikalen način v prebavnem traktu vežejo in se nato po naravni poti izločijo preko črevesja. Silicijev gel nase veže tudi pline, s čimer blaži tudi nadležno napenjanje.

Pri obolenjih z drisko je pomembno, da nastalo izgubo telesnih tekočin nadomestite s pitjem zadostnih dodatnih količin tekočin. Takojšnja nadomestitev izgubljene tekočine je posebej pomembna pri otrocih.

Uporaba:
Otroci in odrasli naj pri akutnih težavah vzamejo 3-5 krat dnevno po 2 dozirni žlički, vsaka po 15 ml, vmešano v vodo ali čaj, med obroki in če je potrebno tik pred spanjem. Ko so znaki akutnega obolenja blažji, lahko še nekaj dni nadaljujemo z odmerkom 3x dnevno 1 žličko (3x15ml). Če imate hude bolečine, visoko vročino ali če ne pride do izboljšanja znakov po treh dneh uporabe Sikapur gela, se posvetujte z zdravnikom.

Pri kroničnih težavah naj odrasli vzamejo 3 krat dnevno po 1 dozirno žlico vmešano v vodo ali čaj (200 ml) med obroki. Pri kroničnih težavah priporočamo trajanje terapije do 6 tednov. Po treh tednih lahko pričakujemo izboljšanje simptomov.

Prosimo upoštevajte: Pri obolenju z drisko je pomembno, da nastalo izgubo tekočine nadomestimo s pitjem zadostne dodatne količine tekočin. Takojšnja nadomestitev izgubljene tekočine je posebej pomembna pri otrocih. Če jemljete zdravila, jih vzemite najmanj dve uri prej, preden zaužijete Sikapur gel za želodec in črevesje, sicer se lahko spremeni njihova učinkovitost.

Opozorila:
O jemanju zdravil, ki jih jemljete sicer, se posvetujte z zdravikom, saj priporočamo, da Sikapur gel za želodec in črevesje jemljete ob drugem času kot zdravila.

Sikapur gel za želodec in črevesje lahko vpliva na učinkovitost terapije/zdravil. Pri daljši terapiji s Sikapur gelom za želodec in črevesje poskrbite za zadosten vnost tekočine in hrane z uravnoteženo vsebnostjo vitaminov.

Plastenko pred uporabo dobro pretresite. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Sikapur gel za želodec in črevesje shranjujte pri temperaturi do 25°C. Po odprtju izdelek hranite v hladilniku pri temperaturi od 4 do 8 °C in porabite v 4 tednih. Po odprtju: Če nimate možnosti hranjenja na hladnem, lahko izdelek uporabljate največ dva dni.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Vrhunska nega las, lasišča in kože Ducray vam je na voljo 20% ugodneje. Izdelki Ducray so dermatološko kozmetični izdelki, kar pomeni, da izpolnjujejo najvišje kriterije v dermatologiji. Ducray dermatološki laboratoriji so znani po proizvodnji dermokozmetičnih izdelkov za nego kože, las in ...