akcija

Sirup islandskega lišaja (150 ml)

- rok uporabe 12/2021 -

Sirup islandskega lišaja vam je na voljo 25% ugodneje.
Sirup islandskega lišaja vsebuje ekstrakt islandskega lišaja. Sirup islandskega lišaja ne vsebuje sladkorja in alkohola, zato je primeren za celotno populacijo, tako otroke kot odrasle in diabetike.
Več...
Pakiranje 150 ml
Redna cena 6,69€
5,02€

Sirup islandskega lišaja vsebuje ekstrakt islandskega lišaja. Ta vsebuje mukopolisaharidne sluzi, ki pomagajo pomiriti suh in dražeč kašelj ter grenčine, ki redčijo sluz in s tem omogočajo lažje izkašljevanje. Sirup islandskega lišaja ne vsebuje sladkorja in alkohola, zato je primeren za celotno populacijo, tako otroke kot odrasle in diabetike.

Namen:
Lajša kašelj.

Kašelj je simptom, ki se pojavi zaradi različnih vzrokov. Je neprijeten in izčrpuje organizem.Islandski lišaj vsebuje snovi, ki blažijo in ščitijo sluznico dihalnih poti, zmanjšujejo draženje in suhost ter lajšajo kašelj in hripavost.

Uporaba:
Otroci od 1 do 7 let: 1⁄2 čajne žličke sirupa 2 krat dnevno.
Odrasli in otroci starejši od 7 let: 1 čajna žlička sirupa 3 krat dnevno.

Namen uporabe
Blaži kašelj. Kašelj je posledica različnih dejavnikov. Je neprijeten in izčrpuje telo. Islandski lišaj vsebuje snovi, ki obložijo in zaščitijo mukozno membrano. Na ta način zmanjšujejo suhost in draženje ter blažijo kašelj in hripavost.

Sestavine:
Sirup vsebuje suhi vodni ekstrakt islandskega lišaja, (Lichen islandicus L.). Ostale sestavine: prečiščena voda;sorbitol; glicerol; propilenglikol; kalijev sorbat (E202), citronska kislina (E330), aroma jagode.

Opozorilo:
Sirup vsebuje sorbitol ki ima lahko laksativni učinek v kolikor prekoračite priporočeno dnevno količino.

Shranjevanje:
Proizvod shranjujte zaščiten pred svetlobo v dobro zaprti plastenki, pri temperaturi do 25°C. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Popust velja za izdelke na spodnjem seznamu. Akcija traja od 27.7. do 2.8.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma ...