Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Skeyndor Sun, nevidno zaščitno razpršilo za telo in obraz - ZF 50

Ob nakupu Skeyndor Sun Expertise prejmete darilo, preverite kakšno. Ob nakupu sončnih krem v skupni vrednosti nad 40€ vam podarimo hladilno torbo.
Sončna zaščita v razpršilcu z visokim zaščitnim faktorjem. SPF50 zaščiti kožo, ki je zelo občutljiva. Vodoodporen.
Več...
Pakiranje 200 ml
39,50€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: sprej, Aerosol, pršilo
Mesto uporabe: telo, obraz
Simptom: občutljiva koža
Vsebnost: ZF 50
Zdravje: sončenje, zaščita kože, potovanje

Sončna zaščita v razpršilcu z visokim zaščitnim faktorjem. ZF50 zaščiti kožo, ki je zelo občutljiva. Vodoodporen. Brezbarvni sprej z osvežilno teksturo, ki ne pušča belih sledi, če se nanaša na mokro kožo. Poseben razpršilni sistem zagotavlja optimalen in enoten nanos na vsa področja telesa, tudi tista, ki jih težko dosežemo. 

Namigi za uporabo:

  • Občutljiva koža
  • Problematična koža

Uporaba:
Nanesite pred izpostavitvijo soncu. Za vzdrževanje zaščite večkrat ponovno nanesite, še posebno ob potenju, kopanju ali brisanju kože. Uporabite manjšo količino (5g) na kožo vsakega uda ali na obraz, ter podvojite to količino za trup.

Opozorila:
V kolikor nanašate manjšo količino to bistveno zmanjša zaščito. Otrok in dojenčkov ne izpostavljajte direktnemu soncu. Pretirano izpstavljanje soncu predstavlja nevarno tveganje za zdravje.  Izogibajte se kontaktu z očmi. Ne pršite direktni na obraz ali poškodovano kožo. Doza je pod pritiskom. Zaščitite embalažo pred soncem in je ne izposrtavljajte temperaturi nad 50 stopinj. Ne režite embalaže ali sežigajte, tudi po uporabi.Ne pršite proti ognju ali žarečim predmetom.  Hranite izven dosega ognja ali iskric. Ne kadite. Ne inhalirajte razpršila. Hranite izven dosega otrok. Uporabljajte samo v dobro prezračenih prostorih. Ne vdihavajte hlapov. 

Sestavine (INCI):
Alcohol Denat, Homosalate, Octocrylene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, C12-13 Alkyl Lactate, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Bis-Ethylhexyl Hydroxydimethoxy Benzylmalonate, Triethanolamine, Crambe Maritima Extract, Tocopheryl Acetate, Caprylic/Capric Triglyceride, Bisabolol, Cyclohexasiloxane, Peg-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Benzyl salicylate, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Eugenol, Hexyl Cinamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxalaldehyde, Isoeugenol, D-limonene, Linalool, Parfum (fragrance).

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...