akcija

WaterOut Sensilab, SlimJoy XXL (10 vrečk)

Kako sploh delujejo izdelki za hujšanje?
WaterOut SlimJoy vrečke so prehransko dopolnilo, ki vsebujejo ekstrakte listov tetivike, artičoke, regrata in med drugim tudi koncentriran sok malin.
Več...
Pakiranje 10 x 7 g
Redna cena 17,89€
16,10€

Prehransko dopolnilo.

WaterOut SlimJoy

Uporaba:
Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 1 litru vode, ki jo spijete v dopoldanskem času.

Vsebnost in sestavine:
CactiNeaTM [prah plodov smokvove opuncije z 0,05% betalainov in 0,03% indikaksantina] 2000 mg, sredstvo za povečanje prostornine: koruzni dekstrin, SensiDrainTM [ekstrakt korenine tetivike, ekstrakt listov javanskega čaja z 2% kalija, ekstrakt listov peteršilja, ekstrakt listov artičoke z 2-5% cinarina, ekstrakt posušenih plodov pegastega badlja, ekstrakt korenin regrata s 3-5% klorogenske kisline in 12% inulina] 2000 mg, koncentriran sok malin v prahu, naravna aroma maline, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, ekstrakt listov rdečega grozdja s 30% skupnih polifenolov, (vsebnost sulfitov >10mg/kg) 125 mg, sredstvo proti strjevanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza. 

Opozorila:
Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje:
Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...