Solgar, Multi Billion Dophillus (60 kapsul)

Ob nakupu izdelkov Solgar v skupni vrednosti nad 40€ prejmete darilo, preverite kakšno.
Izdelek vsebuje kombinacijo kultur mikroorganizmov Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium Lactis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, ki se med seboj optimalno dopolnjujejo in so običajno prisotne v naših prebavilih.
Več...
Pakiranje 60 kapsul
27,93€

Izdelek vsebuje kombinacijo kultur mikroorganizmov Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium Lactis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, ki se med seboj optimalno dopolnjujejo in so običajno prisotne v naših prebavilih.

V proizvodnji formulacije Advanced Multibillion Dophillus je uporabljena polisaharidna matrica, posebej pripravljena mešanica pomožnih snovi, ki zagotavljajo večjo stabilnost in daljši rok uporabe izdelka, kot tudi zaščito mikroorganizmov pred uničenjem ob stiku z želodčno kislino. 

Izdelek ne vsebuje soli, škroba, kvasa, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom ali barvil.

Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dvakrat na dan zaužijte po 1 kapsulo, priporočljivo med obrokom.

Vsebnost:

Acidophilus v prahu in - vsebuje:

Sestavine v 2 kapsulah
Lactobacillus acidophilus, LA-5 2,5 bilionov mikroorganizmov (2,5 x 109 cfu*)
Bacillus lactis, BB-12 2,5 bilionov mikroorganizmov (2,5 x 109 cfu*)
Lactobacillus paracasei, Lactobacillus casei 431 2,5 bilionov mikroorganizmov (2,5 x 109 cfu*)
Lactobacillus rhamnosus GG, LGG 2,5 bilionov mikroorganizmov (2,5 x 109 cfu*)

*cfu-število kolonij

Sestavine:
acidophilus v prahu in- bakterijske kulture; maltodekstrin; sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza; sredstvo za zgostitev: hidrokipropilmetil celuloza (kapsula); sredstvo za povečanje prostornine: natrijev alginat; sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin.

Ne vsebuje soje, mleka in mlečnih derivatov, pšenica, ovesa, ječmena, natrija, sladkorja, kvasa, umetnih arom in barvil.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. V času nosečnosti in v primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim strokovnim osebjem. V primeru poškodbe notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte.

Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Poreklo: Združene države Amerike.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...