Solime Remargin Sole, zaščitna krema za sončenje - ZF50+ (50 ml)

Solime sončna krema zelo visoka zaščita SPF 50+ – UVA 20.
Več...
Pakiranje 50 ml
13,08€

Solime Remargin Sole zaščitna krema za sončenje - ZF50+ je primerna za odrasle in otroke, za zelo svetlo in občutljivo, nežno kožo. Na osnovi kolostruma, olja makadamije in UV zaščitnih dejavnikov -A in UV-B.

Uporaba:
Kremo pred izpostavljenostjo soncu nanesite na obraz in telo. Zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito. Nanesti je potrebno zadostne količine izdelka (30-35 ml).

Opozorila:
Tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem, ne ostajajte na soncu predolgo.  Dojenčki in majhni otroci ne smejo biti izpostavljeni neposrednim sončnim žarkom.  Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje. Uporaba manjše količine izdelka od priporočenega zmanjša nivo zaščite.

Sestavine (INCI):
Macadamia Ternifolia Seed Oil, Diethlamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinamate, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Octocrylene, Hydrated Silica, Profumo/Parfum, Benzyl Alcohol*, d-Limonene*.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.  Akcija traja od 22.9. do 29.9.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcije in ...