Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
akcija

Somatoline Cosmetic Man, tretma Abdominal Top Definition Sport

Preverite še ostale izdelke Somatoline v posebni ponudbi.
Kremni gel, za zmanjševanje lokaliziranih maščobnih oblog pri moških in tako pomaga poudariti trebušne mišice. Gelna tekstura naredi izdelek primeren za uporabo tudi med vadbo in s tem izboljša učinek na čvrstost kože in preoblikovanje postave.
Več...
Pakiranje 200 ml
Redna cena 40,44€
20,21€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: trebuh, mišice
Simptom: maščobne obloge
Zdravje: postava, hujšanje

Somatoline Cosmetic Tretma Abdominal Top Definition Sport je inovativni kozmetični kremni gel, formuliran za zmanjševanje lokaliziranih maščobnih oblog pri moških in tako pomaga poudariti trebušne mišice. Gelna tekstura obogatena s polimerom odpornim na vodo in znoj naredi izdelek primeren za uporabo tudi med vadbo in s tem izboljša  učinek na čvrstost kože in preoblikovanje postave.

Somatoline Cosmetic Tretma Abdominal Top Definition Sport vsebuje MenDefinitionSport- complex , obogaten s kofeinom, karnitinom in kreatinom,  ki zahvaljujoč masaži ob nanosu, pospešuje zmanjševanje površinsko lokaliziranih maščobnih oblog in izboljšuje tonus kožnega tkiva.

*Rezultati: Klinično instrumentalna študija izvedena na 25 moških s težavami kopičenja maščobe na predelu trebuha, je pokazala, da zahvaljujoč masaži ob nanosu, krema zmanjša nakopičeno maščobo , učvrsti in tonificira kožno tkivo v 4 tednih*.

Kozmetično delovanje Somatoline Cosmetic Tretma Abdominal Top Definition Sport  se občuti že ob prvem nanosu; po nekaj minutni masaži se zazna topli in /ali /hladni učinek, ki ga lahko spremlja rahlo ščemenje in začasna rdečica. Kombinacija toplo hladnega učinka spodbuja površinsko mikrocirkulacijo, ki pripomore k vitkejši postavi in preoblikovanju telesa.

Navodila za uporabo: enkrat do dvakrat na dan nanesite za oreh izdelka na prizadete predele in masirajte s krožnimi gibi, da se krema popolnoma vpije. Nanos izdelka pred športno aktivnostjo ima  boljši učinek na zmanjševanje maščobnih oblog in toničnost kože. Nadaljujete s tratamjem 4 tedne zapored. Redna uporaba tudi po 4 tednih pomaga ohranjati pridobljene rezultate. Kremni gel  ne pušča sledi in ne masti. Po nanosu se lahko takoj oblečete.

Opozorila: Samo za zunanjo uporabo. Ne nanašajte izdelka na razdraženo kožo. Preprečite stik z očmi in sluznico. V primeru prekomerne rdečice takoj izperite z obilo mrzle vode. Po uporabi si temeljito umijte roke.

*Kozmetični učinek na preoblikovanje telesa ne vpliva na izgubo teže.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...