Splat Biocalcium, zobna pasta (100 ml)

Splat Biocalcium zobna pasta je namenjena za obnavljanje sklenine in vsebuje bioaktivni kalcij ter hidroksiapatit.
Več...
Pakiranje 100 ml
4,90€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: zobna pasta
Mesto uporabe: usta, zobje, dlesni
Oznaka: karies, zobne obloge
Vsebnost: omega 3
Zdravje: ustna higiena, umivanje, čiščenje

Bioaktivni kalcij je pridobljen iz jajčnih lupin, hidroksiapatit je v naravi sestavni del trde zobne substance. Zobna pasta vsebuje tudi Omega 3 maščobne kisline, ki v kombinaciji z natrijevim bikarbonatom blagodejno vplivajo na dlesni.

Naravni encimi papaje preprečujejo nastanek zobnih oblog, Sp. White System pa nežno beli in polira zobno sklenino do briljantnega sijaja.

Zobna pasta ne vsebuje fluoridov.

Osnovni naravni sestavini zobne sklenine sta kalcij (33–39 %) in fosfati (16–18 %). Nasičenost sklenine s tema sestavinama določa njeno celovitost in odpornost na kisline, ki povzročajo zobno gnilobo. Prav te sestavine vsebujejo tudi kristali hidroksiapatita. Pomanjkanje kalcija v telesu se lahko odraža v oslabljenosti trdnih zobnih tkiv. Sklenina izgubi kalcij kot posledico pomanjkanja mineralov in na zobni površini se pojavi karies. 

Vir OMEGA 3 (ribje olje). 

Sestavine (INCI):
Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Aqua, PEG-8,Sodium Coco Sulfate, Cellulose Gum, Aroma, Calcium Lactate, Titanium Dioxide, Sodium Bicarbonate, Hydroxyapatite,PVP, Sodium Methylparaben, Sodium Saccharin, Omega-3-Fish Oils, Papain, Limonene.

Premierno na Lekarnar.com: La Roche-Posay Hyalu B5 serum: Brezplačna poštnina + 20% ugodneje.

Premierno na Lekarnar.com: La Roche-Posay Hyalu B5 serum: Brezplačna poštnina + 20% ugodneje.

Hyalu B5 serum predstavlja novo nego proti gubam in za polnost občutljive kože na obrazu in vratu. Vsebuje dve vrsti čiste hialuronske kisline, vitamin B5 in madecassoside, ki pomagajo napolniti videz kože. Hyalu B5 je primeren za vse vrste kože. Z uporabo Hyalu B5 seruma koža v trenutku dobi ...