Staudt nočna bandaža za koleno

Se uporablja pri: osteoartritisu, regeneraciji po športni aktivnosti, meniskusu, ligamentnih poškodbah, oteklinah, športnih poškodbah, pooperativno v endoprotetiki.
Več...
Pakiranje 1 par
Poštnina Brezplačna poštnina
66,74€

Možnosti

Izberite velikost:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: bandaža
Mesto uporabe: kolena
Simptom: revma, oteklina, bolečina
Zdravje: šport

Medicinski pripomoček

Se uporablja pri: osteoartritisu, regeneraciji po športni  aktivnosti, meniskusu, ligamentnih poškodbah, oteklinah, športnih poškodbah, pooperativno v endoprotetiki. Bandaže Staudt se kot terapija  uporablja ponoči. Na voljo v velikostih: S, M, L , XL. Ob nakupu prejmete bandažo za levo in desno nogo.

Splošna uporaba terapevtskih bandaž Staudt:
Terapevtske bandaže Staudt nudijo učinkovito pomoč pri stanjih: revmatizem,  osteoartritis, artoza, gripa in prehlad, sladkorna bolezen (diabetes), bolečine v hrbtu, bolečine v sklepih, boleča vratna vretenca, pred ali po športni aktivnosti, po operativnem posegu, itd.

Struktura in delovanje:
Terapevtske bandaže Staudt so po svoji sestavi in učinku edinstvene. Učinkovitost terapevtskih bandaž Staudt temelji na kombinaciji reber, napolnjenih s peno, in posebne Mobitex mrežne tkanine. Tkanina Mobitex omogoča popolno podporo najbolj obremenjenim delom telesa, saj so njena dolžina, širina in globina prožni. Ko pride v stik s kožo, ima rebrasta struktura zaradi svoje izjemne prilagodljivosti učinek, podoben masaži, kjer se sila, podobna akupresuri, izmenjuje z raztezanjem, ki lajša bolečino. Rezultat je sprostitev mišic, ki jih je mogoče otipati, in občutno povečanje krvnega obtoka. Trenje, ki nastane med premikanjem, in telesna toplota vplivata na rahlo povečanje temperature kože in mišic. Zaradi bandaže, ki ima „učinek črpalke“, se prek prezračevalnih kanalov znoj vpija iz kože in pošilja v okolico, svež zrak pa se  „črpa“ od zunaj v Mobitex mrežno tkanino in kožo. Tudi najmanjši gibi povzročijo, da elastična rebra sprožijo mikromasažo kože in mišic. To izboljša obtok krvi v tkivih in pospeši metabolizem. Ta pozitivni učinek na limfni sistem pospeši odstranjevanje škodljivih presnovnih produktov.

Sestava in vzdrževanje:
Terapevtske bandaže Staudt so izdelane iz tkanega velurja, pene in tkanine Mobitex z mrežnimi očesi (100 % poliester). Poliestrska vlakna so še zlasti stabilna in se v glavnem uporabljajo takrat, kadar sta bistvena lahkotnost in nežnost. Se ne mečkajo in obdržijo svojo obliko tudi, ko so izpostavljena vlagi. Poliestrska vlakna dobro prenašajo vlago in se hitro sušijo. In kar je najpomembneje, so enostavna za vzdrževanje. Peremo jih lahko v pralnem stroju pri 60 stopinjah z blagim detergentom in jih posušimo v sušilnem stroju ali na zraku. Likanje ni potrebno.

S ponudbo ne spodbujamo čezmernega nakupovanja in nekritične uporabe izdelkov. Ob uporabi se morate držati priporočenih odmerkov in navodil za uporabo.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje.

La Roche-Posay - Za boljše življenje občutljive kože. Zahvaljujoč več kot 1000 kliničnim študijam La Roche-Posay razpolaga z edinstvenim poznavanjem občutljive kože in nudi ustrezno nego za vsak tip občutljive kože. Kakovost življenja je postala osrednja tema sodobne dermatologije. Eden izmed ...