Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Staudt nočna bandaža za koleno

Se uporablja pri: osteoartritisu, regeneraciji po športni aktivnosti, meniskusu, ligamentnih poškodbah, oteklinah, športnih poškodbah, pooperativno v endoprotetiki.
Več...
Pakiranje 1 par
Poštnina Brezplačna poštnina
66,74€

Možnosti

Izberite velikost:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: bandaža
Mesto uporabe: kolena
Simptom: revma, oteklina, bolečina
Zdravje: šport

Medicinski pripomoček

Se uporablja pri: osteoartritisu, regeneraciji po športni  aktivnosti, meniskusu, ligamentnih poškodbah, oteklinah, športnih poškodbah, pooperativno v endoprotetiki. Bandaže Staudt se kot terapija  uporablja ponoči. Na voljo v velikostih: S, M, L , XL. Ob nakupu prejmete bandažo za levo in desno nogo.

Splošna uporaba terapevtskih bandaž Staudt:
Terapevtske bandaže Staudt nudijo učinkovito pomoč pri stanjih: revmatizem,  osteoartritis, artoza, gripa in prehlad, sladkorna bolezen (diabetes), bolečine v hrbtu, bolečine v sklepih, boleča vratna vretenca, pred ali po športni aktivnosti, po operativnem posegu, itd.

Struktura in delovanje:
Terapevtske bandaže Staudt so po svoji sestavi in učinku edinstvene. Učinkovitost terapevtskih bandaž Staudt temelji na kombinaciji reber, napolnjenih s peno, in posebne Mobitex mrežne tkanine. Tkanina Mobitex omogoča popolno podporo najbolj obremenjenim delom telesa, saj so njena dolžina, širina in globina prožni. Ko pride v stik s kožo, ima rebrasta struktura zaradi svoje izjemne prilagodljivosti učinek, podoben masaži, kjer se sila, podobna akupresuri, izmenjuje z raztezanjem, ki lajša bolečino. Rezultat je sprostitev mišic, ki jih je mogoče otipati, in občutno povečanje krvnega obtoka. Trenje, ki nastane med premikanjem, in telesna toplota vplivata na rahlo povečanje temperature kože in mišic. Zaradi bandaže, ki ima „učinek črpalke“, se prek prezračevalnih kanalov znoj vpija iz kože in pošilja v okolico, svež zrak pa se  „črpa“ od zunaj v Mobitex mrežno tkanino in kožo. Tudi najmanjši gibi povzročijo, da elastična rebra sprožijo mikromasažo kože in mišic. To izboljša obtok krvi v tkivih in pospeši metabolizem. Ta pozitivni učinek na limfni sistem pospeši odstranjevanje škodljivih presnovnih produktov.

Sestava in vzdrževanje:
Terapevtske bandaže Staudt so izdelane iz tkanega velurja, pene in tkanine Mobitex z mrežnimi očesi (100 % poliester). Poliestrska vlakna so še zlasti stabilna in se v glavnem uporabljajo takrat, kadar sta bistvena lahkotnost in nežnost. Se ne mečkajo in obdržijo svojo obliko tudi, ko so izpostavljena vlagi. Poliestrska vlakna dobro prenašajo vlago in se hitro sušijo. In kar je najpomembneje, so enostavna za vzdrževanje. Peremo jih lahko v pralnem stroju pri 60 stopinjah z blagim detergentom in jih posušimo v sušilnem stroju ali na zraku. Likanje ni potrebno.

S ponudbo ne spodbujamo čezmernega nakupovanja in nekritične uporabe izdelkov. Ob uporabi se morate držati priporočenih odmerkov in navodil za uporabo.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...