Steamcream, vlažilna 24 urna krema za obraz, roke in telo

Popolnoma naravna krema narejena iz svežih, naravnih veganskih sestavin, ki so med seboj povezane s pomočjo pare, zato sestavine ostanejo čiste in so zelo učinkovite.
Več...
Pakiranje 75 g
16,91€
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: obraz, roke, telo, koža, stopala
Oznaka: občutljiva koža, gube
Vsebnost: vitamin E, bio-eko
Zdravje: vegani, vlaženje

Popolnoma naravna krema narejena iz svežih, naravnih veganskih sestavin, ki so med seboj povezane s pomočjo pare, zato sestavine ostanejo čiste in so zelo učinkovite.

Ta edinstvena metoda podari koži vašega obraza osvežitev že v trenutnku, ko kremo nanesete na kožo. Krema je super vlažilna, se takoj vpije globoko v kožo in jo takoj poživi. Hrani, pomirja, gladi, megča, obnavlja prožnost, preprečuje mastni lesk na koži, zato je koža mehka, gladka, prožna in uravnotežena. Vsebuje vitamin E, ki pomlajuje kožo.

Primerna je za vse tipe kože. Krema ni mastna in ne draži kože, zato je primerna tudi za najbolj občutljivo kožo. Uporabite jo tudi za telo, roke in stopala. Krema je primerna za vegane. Pri izdelavi kreme so uporabljene sveže, naravne in visoko kakovostne sestavine.

Krema je pakirana v ekološki aluminjasti embalaži iz ene plasti, ki se reciklira. Vsebnik za kremo lahko ponovno uporabite za shranjevanje drobnih predmetov. 

Sestavine:
Oves, mandljevo olje, glicerin, sivka, rožna voda iz oranževca, kakavovo maslo, organsko jojobino olje in dišave (mešanica eteričnih olj).

Zakaj se pri izdelavi Steamcream uporablja para?
Dobra krema nam ne daje samo občutka ugodja, ko jo nanesemo na kožo. Dobra krema se mora vpiti globoko v kožo, zato da je koža mehka, gladka in prožna. Večina krem je narejenih iz kompleksnih molekul, ki jih vežejo z močnimi emulgatorji. Problem teh krem je, da ostanejo na površini kože. Prvi občutek po nanosu je zelo dober, vendar krema ne izpolni svojih obljub.

Kako deluje proces z uporabo pare ?

Za to ni potrebna nova znanost; na nov način smo uporabili tradicionalne metode.

Para je čista voda, segreta pod pritiskom nad 100°C. Mi izkoristimo njeno moč zato, da v trenutku združimo naše čudovite sestavine v nežno emulzijo. Zaradi tega sestavine ostanejo čiste in učinkovite.

Z uporabo tako preprostega procesa, lahko investiramo v kakovostne naravne surovine.

Dobavitelj: Oblak commerce d.o.o. Tržaška cesta 80a, 1370 Logatec Slovenija, e-mail: kozmetika@oblak.si
Proizvajalec: Steam Cream Ltd, First Floor offices, Unit 5, 56 Glentham Road, London, SW13 9JJ

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku dveh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Uriage je specializirana linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki vzdržujejo naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni občutljivi koži otrok in odraslih. Uriage izdelki so nastali v sodelovanju z dermatologi in farmacevti. Vsaka uporaba, ki je navedena na embalaži, ...