akcija

Sterimar Baby, fiziološka raztopina v pršilu 100 ml

+ Darilo: Sterimar, fiziološka raztopina v pršilu 100 ml.

Sterimar Baby je izotonična raztopina naravne morske vode, namenjena za vsakodnevno higieno in navlažitev sluznice novorojenčkov in dojenčkov od prvih dni življenja.
Več...
Pakiranje 100 ml + 100 ml
Redna cena 21,83€
12,31€

Sterimar Baby je fziološka raztopina morske vode, bogata z morskimi mineralnimi solmi in elementi v sledeh.

Nežno izpira in čisti nosno sluznico, ter ji vrača naravno vlažnost. Namenjena je vsakodnevni higieni nosu (pred spanjem, pred dojenjem in hranjenjem, pri zadrževanju v klimatiziranih ali prekomerno gretih prostorih…) ter čiščenju zaprtih nosnih votlin.

Zahvaljujoč nižjem tlaku polnjenja in anatomsko oblikovanem aplikatorju z zaščitnim omejevalcem je STERIMAR BABY absolutno primeren in varen za uporabo pri novorojenčkih in dojenčkih. Raztopina, razpršena v mikrokapljice ostane dlje v stiku z nosno sluznico, kar olajša čiščenje in vlaženje.

Uporaba:
2 -6 krat na dan, po potrebi pogosteje. Pršilu je priložen nastavek, ki ga previdno nataknemo na pršilo. Nastavek ima posebno obliko, ki je primerna tako za otroke kot odrasle. Nastavek rahlo potisnemo v nosnico, medtem, ko drugo nosnico držimo zaprto. Med vdihom skozi nos pritisnemo na razpršilec. Po minuti ali dveh izpihamo nos. Snemite aplikator, ga operite in posušite.

Sestava:

  • morska voda: 31,82 ml.
  • precišcena voda q.s.p. 100 ml.

Opozorilo:
Posoda je pod tlakom, lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 C / 122 F. Hraniti zunaj dosega otrok.

Netto vsebina: 100 ml / 98 g
Hranite na sobni temperaturi.

Proizvajalec: SOFIBEL - Laboratoires Fumouze, 110-114, rue Victor Hugo, Levallois-Perret, Francija
Distibuter: LOKATRADE ŠKOFJA LOKA d.o.o. Kidričeva 96, 4220 Škofja Loka

Več o darilu si preberite tukaj.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

V podjetju NOW FOODS verjamejo, da so naravni izdelki prijaznejši in varnejši kot sintetični. Osnovno vodilo podjetja je ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Vztrajanje podjetja pri naravnih izdelkih je eden od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstopa ...