Sterimar Baby, fiziološka raztopina v pršilu 50 ml

Sterimar Baby je izotonična raztopina naravne morske vode, namenjena za vsakodnevno higieno in navlažitev sluznice novorojenčkov in dojenčkov od prvih dni življenja.
Več...
Pakiranje
6,82€

Medicinski pripomoček

Sterimar Baby je fziološka raztopina morske vode, bogata z morskimi mineralnimi solmi in elementi v sledeh.

Nežno izpira in čisti nosno sluznico, ter ji vrača naravno vlažnost. Namenjena je vsakodnevni higieni nosu (pred spanjem, pred dojenjem in hranjenjem, pri zadrževanju v klimatiziranih ali prekomerno gretih prostorih…) ter čiščenju zaprtih nosnih votlin.

Zahvaljujoč nižjem tlaku polnjenja in anatomsko oblikovanem aplikatorju z zaščitnim omejevalcem je STERIMAR BABY absolutno primeren in varen za uporabo pri novorojenčkih in dojenčkih. Raztopina, razpršena v mikrokapljice ostane dlje v stiku z nosno sluznico, kar olajša čiščenje in vlaženje.

Uporaba:
2 -6 krat na dan, po potrebi pogosteje. Pršilu je priložen nastavek, ki ga previdno nataknemo na pršilo. Nastavek ima posebno obliko, ki je primerna tako za otroke kot odrasle. Nastavek rahlo potisnemo v nosnico, medtem, ko drugo nosnico držimo zaprto. Med vdihom skozi nos pritisnemo na razpršilec. Po minuti ali dveh izpihamo nos. Snemite aplikator, ga operite in posušite.

Vsebina zadostuje za cca.300 aplikacj.

Sestava:

 • morska voda: 31,82 ml.
 • precišcena voda q.s.p. 100 ml.

Opozorilo:
Posoda je pod tlakom, lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 C / 122 F. Hraniti zunaj dosega otrok.

Netto vsebina: 50ml / 49g
Hranite na sobni temperaturi.

Proizvajalec: SOFIBEL - Laboratoires Fumouze, 110-114, rue Victor Hugo, Levallois-Perret, Francija
Distibuter: LOKATRADE ŠKOFJA LOKA d.o.o. Kidričeva 96, 4220 Škofja Loka

Blank slika
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...