izbor

Sterimar, fiziološka raztopina v pršilu 50 ml

Sterimar je izotonična raztopina morske vode v mikropršilu. Namenjen je dnevni higieni nosne votline. Zaradi svoje neagresivnosti in blagosti je primeren tako za otroke, kot za odrasle.
Več...
Pakiranje
7,42€

fiziološka raztopina

Sterimar je izotonična raztopina morske vode v pršilu. Namenjen je dnevni higieni nosne votline, še posebej pri ljudeh, katerih nosna sluznica je redno izpostavljena škodljivim vplivom (hlapi, prah, klimatske naprave... ). Zaradi svoje neagresivnosti in blagosti je primeren tako za otroke kot odrasle.

Uporaba:
2-krat na dan popršite v obe nosnici. 

Pršilu je priložen nastavek, ki ga previdno nataknemo na pršilo. Nastavek ima posebno obliko, ki je primerna tako za otroke kot odrasle. Nastavek rahlo potisnemo v nosnico, medtem, ko drugo nosnico držimo zaprto. Med vdihom skozi nos pritisnemo na razpršilec. Pustimo, da višek raztopine izteče iz nosnice in potem izpihamo nos. Postopek ponovimo v obeh nosnicah. Snamemo nastavek in ga operemo z mlačno vodo in malo mila. Vsebina zadostuje za cca. 300x uporabo.

Isotonična raztopina je 0,9% raztopina NaCl v vodi in ima kot taka enako koncentracijo, kot je koncentracija soli v telesnih tekočinah. Raziskave prof. Narcy-ja na Pariški kliniki "Robert Debre" so pokazale, da je isotonična raztopina zelo primerno sredstvo za izpiranje nosne votline (n.pr.pri prehladu), ki nosno sluznico dodatno navlaži ter pospešuje njeno obnovo.

Sestava:
31,82 ml morske vode v 100 ml raztopine. Potisni plin: dušik. Vsebina je s posebno alu vrečko ločena od potisnega plina.

Opozorilo:
Posoda je pod tlakom, lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljate temperaturam nad 50°C/122 °F.

"Hraniti zunaj dosega otrok."

Neto vsebina 50 ml/49 g.

Hranite na sobni temperaturi.

Proizvajalec: SOFIBEL - Laboratoires Fumouze, 110-114, rue Victor Hugo, Levallois-Perret, Francija
Distibuter: LOKATRADE ŠKOFJA LOKA d.o.o. Kidričeva 96, 4220 Škofja Loka

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu kateregakoli izdelka Avene prejmete darilo:  Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml)*.

Ob nakupu kateregakoli izdelka Avene prejmete darilo: Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml)*.

Ob nakupu kateregakoli izdelka Avene prejmete darilo:  Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml)*. *Rok uporabe darila 03/2020. Akcija traja od 24.2.2020 do razdelitve zalog daril. Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml) Avène YsthéAL ...