Sterimar Hypertonic, hipertonična raztopina v pršilu 50 ml

Sterimar Hypertonic je hipertonična raztopina morske vode obogatena s solmi bakra in mangana. Namenjen je za higieno zamašenega nosa.
Več...
Pakiranje
6,82€

Hipertonična raztopina Sterimar Hypertonic ima večjo koncentracijo soli NaCl od fziološke ter je obogatena s solmi bakra in mangana do koncentracije kot v telesnih celicah.

Zaradi principa ozmoze, raztopina nudi učinkovito higieno zaprtega nosu, brez kakršnihkoli kemičnih učinkov. Mikropršilo z anatomskim aplikatorjem nudi enakomerno pršenje pod optimalnim kotom in tako omogoča daljši stik raztopine s površino sluznice.

Namen:
Čiščenje in higiena zaprtega nosu otrok nad 3.let starosti in odraslih, še posebej v primeru uporabe dekongestivov – zdravil za zdravljenje edema in vnetja nosne sluznice. 

Uporaba:
2-6x na dan. Pršilu je priložen nastavek, ki ga previdno nataknemo na pršilo. Nastavek ima posebno obliko, ki je primerna tako za otroke kot odrasle. Nastavek rahlo potisnemo v nosnico, medtem, ko drugo nosnico držimo zaprto. Med vdihom skozi nos pritisnemo na razpršilec. Po minuti ali dveh izpihamo nos.

Vsebina zadostuje za cca.150x uporabo.

Sestava:

 • 75 ml morske vode,
 • pentahidrirane soli bakra (v sledeh)
 • monohidrirane soli mangana (v sledeh)
 • 100 ml precišcene vode q.s.p.

Inertni potisni plin: dušik.
Vsebina je s posebno alu vrečko ločena od potisnega plina.

Opozorila:
Posoda je pod tlakom, lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 °C / 122 °F. »Hraniti zunaj dosega otrok.«

Neto vsebina: 50ml / 49g
Hranite na sobni temperaturi.

Proizvajalec: SOFIBEL - Laboratoires Fumouze, 110-114, rue Victor Hugo, Levallois-Perret, Francija
Distibuter: LOKATRADE ŠKOFJA LOKA d.o.o. Kidričeva 96, 4220 Škofja Loka

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex je izdelek finskega farmacevtskega podjetja Vitabalans. Vsebuje magnezij, ki prispeva k delovanju mišic, ter vitamin B6, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Oba prispevata tudi k zmanjševanju utrujenosti in k delovanju živčnega sistema. V promocijskem pakiranju prejmete 70 tablet ...