Stevia Sugarel, namizno sladilo v prahu (75 g)

Namizno sladilo v prahu na osnovi steviol glikozidov je odlično nadomestilo za sladkor in umetna sladila. Sladkost zagotavlja iz naravnega vira, zato ga bodo veseli tudi vegani in vegetarijanci.
Več...
Pakiranje 75 g
5,69€

Namizno sladilo Krüger Stevia Sugarel v prahu na osnovi steviol glikozidov iz izvlečka listov Stevia Rebaudiana je odlično nadomestilo za sladkor in umetna sladila. Ima visoke sladilne lastnosti (izvleček listov stevie je do 300-krat slajši od običajnega sladkorja), vsebuje kar 8 glikozidov, ki so vir njene sladkosti, hkrati pa se v telesu ne presnavljajo in je zato praktično brez kalorične vrednosti. Prav zato je primeren za vse, ki morajo paziti na vnos količine sladkorja v svoji prehrani. Vsebuje kar 7-krat manj kalorij kot sladkor. Kljub visokim sladilnim lastnostim izdelek ne povzroča nastanka kariesa in zobnih oblog. Zaradi temperaturne stabilnosti je Stevia Sugarel v prahu primerna tudi za kuhanje in pečenje.

Sestavine:
95% Maltodekstrina, sladilo: steviol glikozidi (Rebaudiozid A 95 %) iz izvlečka listov Stevia Rebaudiana 2 %.

Stevia je samorodni grmiček, ki uspeva v gorskih območjih Paragvaja in južne Brazilije ter zraste do 60 cm v višino. Domačini uporabljajo njene sladke liste za sladkanje grenkega čaja mate in kot prigrizek že stoletja. Liste te večletne rastline obirajo v začetnem obdobju cvetenja, ko so najslajši.

Vsebnost:

  na 100 g na porcijo** % GDA***
Energijska vrednost 1583 kJ/372 kcal 8 kJ/2 kcal < 1 %
Beljakovine sledi sledi < 1 %
Ogljikovi hidrati 93,1 g 0,5 g < 1 %
- sladkorji 6,9 g 0,04 g < 1 %
Maščobe 0 g 0 g 0%
- nasičene maščobe 0 g 0 g 0%
Prehranska vlaknina sledi sledi < 1 %
Natrij < 0,03 g sledi < 1 %

  Hranilna vrednost temelji na izračunu.
**1 porcija: 1 čajna žlička namiznega sladila na osnovi steviol glikozidov (0,5 g)
*** % dnevne orientacijske vrednosti za odrasle (GDA), na osnovi 2000 kcal na dan

Uporaba:

Izdelek uporabite za naravno sladkanje pijač ali hrane, zaradi svoje temperaturne stabilnosti pa je izdelek primeren tudi za kuhanje in pečenje.

1 čajna žlička namiznega sladila (0,5 g) nadomesti 1 čajno žličko sladkorja (3,5 g).

Opozorila:
Izdelek priporočamo odraslim, kot nadomestek sladkorja in umetnih sladil. Izdelek je primeren za vse, ki lahko uživajo sladkor le v omejenih količinah ali želijo zmanjšati vnos količine sladkorja v svoji prehrani. Primeren je tudi za vegetarijance in vegane.

Proizvajalec: Krüger GmbH & Co. KG 51469 Bergisch Gladbach, Nemčija

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine* ...