Systane Complete, kapljice za oko (10 ml)

Systane COMPLETE vlažilne kapljice za oko predstavljajo najnovejšo dopolnitev široke družine Systane izdelkov za hitro in dolgotrajno lajšanje simptomov suhega očesa. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 10 ml
16,95€

Systane Complete kapljice za oko ščitijo in obnavljajo vse sloje solznega filma, predhodna diagnostika ni potrebna. Zato so enostavna rešitev za vse simptome suhega očesa, ne glede na stopnjo in pogostost pojavljanja. Primerne za suhe, utrujene, boleče, razdražene, krastave, lepljive ali solzeče se oči.

Z optimizirano koncentracijo HidroksiPropil-gvarja tvorijo na očesu pH občutljivo hidrofilno mrežno strukturo, ki omogoča počasno sproščanje lipidnih nanodelcev in boljše zadrževanje vlage na očesni površini. Nanodelci enakomerno zapolnijo vrzeli, obnovijo in stabilizirajo strukturo solznega filma ter uspešneje ohranjajo oko primerno vlažno.

Uporaba:
Systane COMPLETE vkapamo PRED vstavitvijo kontaktnih leč in/ali PO odstranitvi kontaktnih leč. Pred uporabo dobro pretresite. Kanite eno do dve kapljici v vsako oko po potrebi. Systane COMPLETE vkapamo PRED vstavitvijo kontaktnih leč in PO odstranitvi kontaktnih leč.

Sestavine:
Propilenglikol, HP-gvar, mineralno olje, fosfatidilholin, polietilen (40) stearat, sorbitan tristearat, sorbitol, diNa EDTA, borat, PolyQuad (polidronijev klorid) 0,001%, prečiščena voda.

Opozorila:
Pomembno je, da upoštevate navodila svojega oftalmologa in vsa navodila za pravilno uporabo izdelka. Če imate stalno neprijeten občutek v očesu, prekomerno solzenje, spremembe vida ali rdečino očesa, se posvetujte s svojim oftalmologom, saj bi vaše težave lahko postale resnejše. Ne namakajte ali razkužujte svojih leč v Systane vlažilnih kapljicah za oko, ker lahko pride do očesnega draženja. Kontaminacijo preprečite tako, da se s kapalko nikoli ne dotaknete nobene površine. Po uporabi plastenko spet zaprite s pokrovčkom. Shranjujte pri sobni temperaturi. Ko ni v uporabi, mora biti plastenka tesno zaprta. Uporabite pred datumom izteka roka uporabnosti, ki je označen na izdelku. Tri mesece po prvem odpiranju zavrzite morebitno preostalo raztopino. Kapljice shranjujte nedosegljivo otrokom.

Ob nakupu izbranih izdelkov La Roche-Posay prejmete darilo: Silicium lak za nohte.

Ob nakupu izbranih izdelkov La Roche-Posay prejmete darilo: Silicium lak za nohte.

Ob nakupu izbranih izdelkov La Roche-Posay prejmete darilo: Silicium lak za nohte. Akcija traja od 24.10.2020 do razdelitve zalog daril.