Systane Ultra UD, vlažilne kapljice za oči (30 x 0,7 ml)

Suho oko in kaj nam govorijo oči.
Systane ULTRA UD vlažilne kapljice za oko so namenjene zdravljenju simptomov suhega očesa. V priročnem enoodmernem pakiranju. Brez konzervansov. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 30 x 0,7 ml
15,67€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapljice, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: oči
Oznaka: draženje
Zdravje: zaščita, vlaženje

Systane ULTRA UD vlažilne kapljice za oko so namenjene zdravljenju suhega očesa za lajšanje pekočega občutka in razdraženosti zaradi izsušene površine očesa. Zaradi posebne formula nudijo takojšnje olajšanje težav ter podaljšano delovanje, kar hkrati zmanjša porabo kapljic. Kapljice intenzivno vlažijo suho oko in nudijo dolgotrajno olajšanje občutka draženja, občutka tujka v očesu, hrapavosti in pekočega občutka. Razdraženemu očesu nudijo takojšnjo odpravo simptomov suhega očesa in razdraženosti zaradi vetra, sonca in ostalih okoljskih dejavnikov, kot so klimatizirani prostori, onesnažen zrak in ozon, ter dolgotrajno gledanje televizije ali delo za računalnikom.  Lahko jih uporabljate za lubrikacijo in vlaženje silikonskih hidrogelnih in mehkih (hidrofilnih) kontaktnih leč, ki so namenjene dnevnemu, podaljšanemu nošenju ali za enkratno uporabo. 

Uporaba:
Odtrgajte enoodmerni vsebnik. Prepričajte se, da je vsak enoodmerni vsebnik nepoškodovan. Če želite odpreti enoodmerni vsebnik, odvijte (ne vlecite) pokrovček. Glavo nagnite nekoliko nazaj, poglejte navzgor in nežno povlecite spodnjo očesno veko stran od očesa. Vkapajte eno kapljico v veznično vrečko očesa 3 do 5-krat na dan. Počasi zaprite oči, da se tekočina enakomerno porazdeli po površini očesa. Če se težave poslabšajo ali se ne izboljšajo, se posvetujte z oftalmologom! Pri vkapanju umetnih solz leč NI POTREBNO ODSTRANJEVATI iz očesa.

Sestava:
polietilenglikol 400, propilenglikol, hidroksipropilgvar, sorbitol, aminometilpropanol, borova kislina, kalijev klorid, natrijev klorid, diNa EDTA in prečiščena voda.

Opozorila:
Pomembno je, da upoštevate navodila svojega oftalmologa in vsa navodila za pravilno uporabo izdelka. Če imate stalno neprijeten občutek v očesu, prekomerno solzenje, spremembe vida ali rdečino očesa, se posvetujte s svojim oftalmologom, saj bi vaše težave lahko postale resnejše. Ne namakajte ali razkužujte svojih leč v Systane vlažilnih kapljicah za oko, ker lahko pride do očesnega draženja. Kontaminacijo preprečite tako, da se s kapalko nikoli ne dotaknete nobene površine. Shranjujte pri sobni temperaturi. Uporabite pred datumom izteka roka uporabnosti, ki je označen na izdelku. Kapljice shranjujte nedosegljivo otrokom.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Popust velja za izdelke na spodnjem seznamu. Akcija traja od 27.7. do 2.8.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma ...