Systane, vlažilne kapljice za oči (10 ml)

Suho oko in kaj nam govorijo oči.
Systane vlažilne kapljice za oko so namenjene zdravljenju simptomov suhega očesa. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 10 ml
11,10€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapljice
Mesto uporabe: oči
Oznaka: draženje, srbenje
Zdravje: leče, starost, zaščita, vlaženje

SYSTANE vlažilne kapljice za oko je raztopina z blažilnim delovanjem, ki vlaži površino očesa za hitro in dolgotrajno lajšanje občutka suhosti, draženja, pečenja, zbadanja, hrapavosti ali tujka v očesu zaradi dejavnikov okolja kot so prah, dim, ozon, UV žarki, suha vročina (radiatorji ali savna), prezračevalne naprave, veter, prepih, kozmetična sredstva ali manjša pogostnost mežikanja zaradi daljšega gledanja televizije ali zbranega dela pred računalniškim zaslonom.

Uporaba (Indikacije)
SYSTANE vlažilne kapljice za oko se lahko uporabljajo ves dan, po potrebi. Vkapajte kapljice v oko in pomežiknite z očmi. Če se med nošenjem kontaktnih leč pojavi manjše draženje, neprijeten občutek ali zamegljen vid, vkapajte 1 ali 2 kapljici v oko in 2-krat ali 3-krat pomežiknite. Kapljice lahko vkapate v oko tudi, preden vstavite kontaktne leče in potem, ko ste jih odstranili. Pred uporabo dobro pretresite.

Kontraindikacije
(kdaj kapljic ne smete uporabljati):
Teh kapljic ne smejo uporabljati osebe, ki so alergične na katerokoli sestavino zdravila SYSTANE vlažilne kapljice za oko.

Sestavine:
Polietilenglikol 400, propilenglikol, HIDROKSIPROPIL GUAR, borova kislina, kalcijev klorid, magnezijev klorid, kalijev klorid, natrijev klorid, cinkov klorid, POLYQUAD (polidronijev klorid) 0,001 % in prečiščena voda.

Opozorila
Nujno je, da upoštevate navodila svojega oftalmologa in vsa navodila na nalepkah za pravilno uporabo tega izdelka. Če imate stalno neprijeten občutek v očesu, prekomerno solzenje, spremembe vida ali pordelost očesa, se posvetujte s svojim oftalmologom, saj bi vaše težave lahko postale resnejše.

Pomembno je, da upoštevate navodila svojega oftalmologa in vsa navodila za pravilno uporabo izdelka. Če imate stalno neprijeten občutek v očesu, prekomerno solzenje, spremembe vida ali rdečino očesa, se posvetujte s svojim oftalmologom, saj bi vaše težave lahko postale resnejše. Ne namakajte ali razkužujte svojih leč v Systane vlažilnih kapljicah za oko, ker lahko pride do očesnega draženja. Kontaminacijo preprečite tako, da se s kapalko nikoli ne dotaknete nobene površine. Po uporabi plastenko spet zaprite s pokrovčkom. Shranjujte pri sobni temperaturi. Ko ni v uporabi, mora biti plastenka tesno zaprta. Uporabite pred datumom izteka roka uporabnosti, ki je označen na izdelku. Šest mesecev po prvem odpiranju zavrzite morebitno preostalo raztopino. Kapljice shranjujte nedosegljivo otrokom.

Previdnostni ukrepi
• Kontaminacijo preprečite tako, da se s kapalko nikoli ne dotaknete nobene površine.
• Po uporabi plastenko spet zaprite s pokrovčkom.
• Shranjujte pri sobni temperaturi.
• Ko ni v uporabi, mora biti plastenka tesno zaprta.
• Uporabite pred datumom izteka roka uporabnosti, ki je označen na izdelku.
• Šest mesecev po prvem odpiranju zavrzite morebitno preostalo raztopino.
• Kapljice shranjujte nedosegljivo otrokom.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy Vikend: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 25% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy Vikend: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 25% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...