Tello Medium 3940, zobna ščetka (1 kos)

Tello zobna ščetka 3940 medium ima mehka vlakna in je primerna za uporabnike, ki želijo več pritiska med ščetkanjem za lažje odstranjevanje oblog, čiščenje dlesni in občutljivih predelov.
Več...
Pakiranje 1 zobna ščetka
5,00€

Tello Medium 3940 zobno ščetko sestavjajo patentirana nollex vlakna so iz materiala PBT. Vlakna so trpežna, inteligentna, vodoodporna in zagotavljajo dolgotrajno uporabo.

Lastnosti nollex vlaken:

  • Vodoodporna vlakna – vlakna na tradicionalnih zobnih ščetkah se s časom deformirajo in razpadejo zaradi vpliva vode in zobnih past. Zahvaljujoč patentirani nollex tehnologiji vlakna ne razpadajo in so vzdržljivejša, zato zobna ščetka Tello traja dlje.
  • Tehnologija inteligentnih vlaken – vlakna se med čiščenjem razširijo, kar omogoča večjo površino čiščenja zob. Nollex vlakna se po uporabi vrnejo v prvotno obliko.
  • Vlakna nollex so ravno porezana in imajo zaobljeno konico.
  • Debelina vlaken: 0,15 mm, višina vlaken: 9,5 mm, število vlaken - 3940. 

Uporaba:
Zobno ščetko Tello nastavite na os zob pod kotom 45 stopinj. Zobno ščetko nastavite polovico na dlesen in polovico na zobe. Pričnite izvajati čiščenje z majhnimi krožnimi gibi. Čiščenje izvajajte nežno. Temeljito očistite vsak zob. 

Pakiranje:
1 zobna ščetka Tello 3940 medium.

Slika je simbolična, barve dobavljene ščetke ni mogoče izbirati.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo. *Ponudba vključuje linije Idéalia, Liftactiv, Neovadiol in Slow age v času od 9.12. - 24.12.2019. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični ...