Tello Soft 4920, zobna ščetka (1 kos)

Tello zobna ščetka 4920 soft je izredno mehka in hkrati visoko učinkovita pri odstranjevanju zobnih oblog.
Več...
Pakiranje 1 zobna ščetka
5,00€

Tello zobna ščetka 4920 soft je izredno mehka in hkrati visoko učinkovita pri odstranjevanju zobnih oblog. Patentirana nollex vlakna so iz materiala PBT. Vlakna so trpežna, inteligentna, vodoodporna in zagotavljajo dolgotrajno uporabo.

Lastnosti nollex vlaken:

  • Vodoodporna vlakna – vlakna na tradicionalnih zobnih ščetkah se s časom deformirajo in razpadejo zaradi vpliva vode in zobnih past. Zahvaljujoč patentirani nollex tehnologiji vlakna ne razpadajo in so vzdržljivejša, zato zobna ščetka Tello traja dlje.
  • Tehnologija inteligentnih vlaken – vlakna se med čiščenjem razširijo, kar omogoča večjo površino čiščenja zob. Nollex vlakna se po uporabi vrnejo v prvotno obliko.
  • Vlakna nollex so ravno porezana in imajo zaobljeno konico.
  • Debelina vlaken: 0,12 mm, višina vlaken: 9,5 mm, število vlaken - 4920. 

Uporaba:
Zobno ščetko Tello nastavite na os zob pod kotom 45 stopinj. Zobno ščetko nastavite polovico na dlesen in polovico na zobe. Pričnite izvajati čiščenje z majhnimi krožnimi gibi. Čiščenje izvajajte nežno. Temeljito očistite vsak zob. 

Pakiranje: 1 zobna ščetka Tello 4920 soft.

Slika je simbolična, barve dobavljene ščetke ni mogoče izbirati.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...