Tena Flex Maxi S, nočne predloge (22 predlog)

Udobna in diskretna predloga s pasom, ki omogoča enostavno in ergonomsko prijazno zamenjavo in nudi visoko stopnjo zaščite. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 22 predlog
19,49€

Udobna in diskretna predloga s pasom, ki omogoča enostavno in ergonomsko prijazno zamenjavo in nudi visoko stopnjo zaščite. Predloge TENA Flex Maxi nudijo dodatno zaščito pred iztekanjem, zahvaljujoč dvojnemu vpojnemu jedru in anatomsko oblikovanim barieram pred iztekanjem.

 

Vpojnost: 8/8 kapljic.

Velikosti:

Velikost: Minimalna velikost bokov: Maksimalna velikost bokov:
S 61 cm 87 cm
M 71 cm 102 cm
L 83  cm 120 cm
XL 105 cm 153 cm

Lastnosti:

  • Pas Superfit omogoča hitrejšo in lažjo menjavo.
  • Zračen material in oblika pripomoreta k ohranjanju zdrave kože.
  • Zelo vpojno jedro hitro vpije tekočino in zagotavlja dolgotrajno suhost.

Raztegljiv in v celoti elastičen pas se dobro prilega telesu
Tako ComfiStretch kot običajni pas sta prožna in raztegljiva ter se zlahka prilagodita različnim oblikam telesa. Skupaj z ukrivljeno elastiko v predelu nog in nešumečimi tekstilnimi materiali ta izdelek predstavlja diskretno in varno inkontinenčno zaščito, ki se tesno a udobno prilega telesu.

Premišljena uporaba materialov in dobra zaščita pred iztekanjem – zelena odločitev
Premišljena oblika pripomočka za zaščito pri inkontinenci omogoča boljši izkoristek in uporabo materialov. Anatomska oblika se dobro prilega telesu, kar preprečuje iztekanje in posledično zmanjša potrebo po pranju perila.

Bariere proti iztekanju urina za boljšo zaščito
Pripomoček pri inkontinenci TENA Flex ima zelo učinkovite bariere pred iztekanjem, ki zagotovijo dodatno zaščito, ne glede na to ali vaši bližnji stojijo, sedijo ali ležijo.

Nevtralizator vonja odstrani vonj po amoniaku
Nevtralizator vonja odstrani vonj po amoniaku ter vašim bližnjim nudi občutek svežine in dostojanstvo.

Pokazatelj mokrote prikaže, kdaj je treba izdelek zamenjati
Inkontinenčnega pripomočka TENA Flex ni potrebno odpirati, da ugotovite ali ga je že potrebno zamenjati. Ko je čas za zamenjavo, se pokazatelj mokrote na zunanji strani izdelka iz rumene obarva v modro barvo. Tako lahko stanje ocenite že z enim pogledom na pokazatelj mokrote.

Barvna oznaka Easy-Select označuje stopnjo vpojnosti
Stopnja vpojnosti je označena z barvno lestvico. Za lažjo prepoznavo so podatki o velikosti in slike s prikazom namestitve jasno natisnjeni na posameznem izdelku ter na ovojnini.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje. Akcija velja tudi na akcijska pakiranja izdelkov Eucerin. Akcija bo poteka od 13. 5. do 20. 5. 2024